Beachvolleybal Klazienaveen weer geslaagd

KLAZIENAVEEN - Sinds lange tijd is het beachvolleybal weer neergestreken in Klazienaveen. En wel op het beachveld op sportpark Planeet. Een compactere, maar zeker geen mindere locatie, dan het Sportlandgoed waar we eerst ons toernooi hielden.Voor ons als organisatie was het natuurlijk ook wel spannend. Wij wisten namelijk niet of het goed uit zou pakken. Maar alle twijfels werden na dag 1 al weg genomen. Mooi weer, gezelligheid en sportiviteit alom! Veel leuke en positieve reacties ook gehad.


Dit alles hebben we kunnen organiseren in samenwerking met tennisclub Rackem (catering). Het toernooi telde dit jaar totaal 48 deelnemende teams, verdeeld over 2 dagen. Op de zaterdag waren er 27 jeugdteams te spelen, in de categorieën A, B en C jeugd. Helaas was er te weinig aanmelding voor het minivolleybal, zodat we deze poule moesten laten vervallen. Hopelijk volgend jaar wel meer animo. Vanaf 9.00 uur ’s morgens tot aan 16.30 uur ’s middags werd er gestreden om de prijzen.

In de categorie C jeugd 12 t/m 14 jaar was dit de eindstand:
1e plaats: Valkeneer & Beijl
2e plaats: Bananas
3e plaats: Marin en Lisa

In de categorie A en B jeugd 15 t/m 17 jr was dit de eindstand:
1e plaats: Caitlin en Lotte
2e plaats: Noa en Robine
3e plaats: Mette-line en Dian
4e plaats: Sanne en Linet

Op de zondag waren de senioren aan de beurt. Hiervoor waren alle 21 teams onderverdeeld in de categorieën dames, heren en recreanten. Dit was ook weer een geslaagde dag waarbij het fanatisme goed naar boven kwam bij de teams. De dag begon om 10.00 uur en om 16.00 waren de laatste (finale)wedstrijden uitgespeeld.
Onder het genot van een biertje en de broodjes hamburger werden de wedstrijden afgewerkt. Wat soms het spelen niet altijd even makkelijker maakte . Op het eind van de dag werden de volgende winnaars bekend gemaakt:

In de categorie dames:
1e plaats: Nicolai
2e plaats: Sim en Miekse
3e plaats: Jut en Jul
4e plaats: Madannetjes

In de categorie heren:
1e plaats: J en D
2e plaats: Bultenover
3e plaats: Nico en Gert
4e plaats: Jonkman en De Vries

In de categorie recreanten:
1e plaats: Team Vinnie
2e plaats: ‘t Dopje
3e plaats: Groepsjokers
4e plaats: Beachbabes

Al met al was het een heel geslaagd toernooi, waar wee als organisatie met een tevreden gevoel op terug kunnen kijken!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda