Clinic van een honkbalster uit het Nederlands Koninkrijksteam

EMMEN - Op zondag 5 februari wordt er door Stijn en Bob van der Meer een honkbalclinic gegeven voor de leden van de soft- en honkbalvereniging Bedrocks uit Emmen.


Vooral Stijn, de oudste van de twee broers, is een echte honkbal ster. Stijn van der Meer speelt sinds 2013 collegehonkbal in de Verenigde Staten en is als korte stop een vaste waarde voor het Nederlands Koninkrijksteam. Na het vorig jaar door het Nederlands Koninkrijksteam gewonnen Europees Kampioenschap werd hij uitgeroepen tot Meest Waardevolle Speler (MVP).

Afgelopen jaar kwam Stijn van der Meer uit voor het collegeteam van Lamar University Cardinals in Texas. Daar bracht hij twee clubrecords op zijn naam. Hij sloeg in 24 wedstrijden op rij een honkslag en daarnaast wist hij in 32 opeenvolgende wedstrijden het honk te bereiken. Zijn honkbalkwaliteiten zijn ook in de Amerikaanse Major League opgevallen en daarom is hij uitgekozen om komend jaar te gaan honkballen bij de professionele organisatie van de “Houston Astros”. Stijn is 23 jaar en we zullen in de toekomst nog veel van hem gaan horen op honkbalgebied.

Tijdens de clinic zal Stijn van der Meer(zie foto) worden bijgestaan door zijn jongere broer Bob. De jongste van der Meer is ook een groot honkbaltalent en speelt in de Nederlandse Hoofdklasse. Beide broers nemen een enorme hoeveelheid honkbalervaring mee naar Emmen en zijn bereid om de fijne kneepjes van het honkbal te delen met alle Bedrocks spelers, coaches en trainers. De clinic is van 11:00 tot 15:00 en wordt gehouden in de Sporthal Emmerhout.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda