Heren Bedrocks verliezen in Deventer

DEVENTER - Zondag speelden de Emmer heren in Deventer hun voorlaatste wedstrijd van seizoen 2016 tegen The Eagles en verloren ruim met 14-7. Met Michel Kraayenveld op de heuvel als startend Bedrocks werper ontspon zich een rommelige wedstrijd die wegens regen moest worden onderbroken.

De Eagles zijn mogelijk bevlogen honkballers maar blijken niet in staat een scorekaart bij te houden waardoor onduidelijkheden ontstonden en gedurende de wedstrijd door de scheidsrechter over en weer geïnformeerd moest worden over de stand, iets wat in het honkbal niet tot het takenpakket deze functionaris behoort maar aan een scorer aangewezen door de thuisclub.

Emmer Catcher Simon Welter die door omstandigheden een aantal wedstrijden verstek moest laten gaan, begon zijn slagbeurt met een prachtige 2-honkslag en junior Scott Schulting deed er met uitstekende 3-honkslag nog een tikje boven op. Dit en vervangend werper Kevin Vording kon niet voorkomen dat de Bedrocks mannen met een drup aan de neus huiswaarts moesten keren. Eindstand 14-7.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda