Junioren Bedrocks verliezen

DIEMEN - Het eerste juniorenteam speelde zondag in Diemen de returnwedstrijd tegen TIW-Survivors. Ondanks de vroege ochtendstond om reeds om 7.30 uit Emmen te vertrekken, had dit voor Bedrocks geen goud in de mond. In tegenstelling tot de wedstrijd van afgelopen weekend moesten de Emmenaren een flink verlies incasseren.


De jongens uit Emmen wisten de eerste 4 inningen geen enkel punt te scoren en maar 4 keer het 1e honk te bereiken. TIW scoorde in de 1e inning 1 punt en bouwde deze uit naar 10 in de 4e inning. De Bedrocks kwamen niet lekker in het spel, en het veld werden fouten gemaakt en aan slag waren de prestaties onder de maat. In de 5e en 6e inning wist de Bedrocks 4 punten te scoren tegenover 1 punt van TIW. Dit wisten ze niet door te zetten waardoor in de 7e en laatste inning TIW nog 4 punten konden scoren wat de eindstand op 15-4 bracht.

Junioren 2

Zaterdag moesten de junioren 2 in Zwolle aantreden tegen Blue Hawks voor een dubbel wedstrijd. De Zwollenaren hadden aan 1 punt genoeg om kampioen te worden in de tweede klasse waardoor ze de eerste wedstrijd begonnen met sterkste opstelling. Het was niet zozeer deze sterke opstelling, maar de beleving bij de Emmenaren die uiteindelijk de overwinning met 0-15 aan Blue Hawks liet.


De werpers Teun Efftink en .......................................................

aspirant Remco van Oenen werden niet echt geholpen door de veldspelers waardoor onnodig punten gemorst werden. Aan slag kwamen allen Stefan Mol en Stef Niezing op het eerste honk en werden allebei uitgemaakt tijdens het stelen naar twee. Na 4 innings was het kampioenschap voor Zwolle een feit.

De tweede wedstrijd was totaal anders. Aanvallend liep het een stuk beter en lange tijd bleef het 3-3. Werper Davey Paulussen moest echter in de laatste slagbeurt een aantal mooie honkslagen incasseren waaronder een homerun. Met opgeheven hoofd konden de Emmenaren met deze tweede wedstrijd het seizoen beëindigen met een 7-4 nederlaag tegen de kersverse kampioen.

Seizoeneinde.
Zondag 16 oktober staat de allerlaatste competitiewedstrijd van seizoen 2016 voor Bedrocks op het programma.
Om 14.30 ontvangen de Junioren 1 koploper Double Stars uit Heiloo op de Meerdijk in Emmen. (foto’s Bert Springer).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda