Judo

Judogroep Vos scoort prima in Muntendam.

MUNTENDAM - De jeugdige talenten van vereniging Vos hadden met dertien deelnemers ingeschreven voor het judo ryu toernooi in Muntendam.Helaas werden er twee ziek maar de overige deelnemers scoorden honderd procent zodat het team met 11 prijzen naar huis ging.
Reageer!

Judoka Laura Hidding is goed bezig.

SLAGHAREN - In de klasse dames tot 18 jaar is Laura Hidding in stijgende prestatielijn. Zij won het Noord Oost toernooi welke in Slagharen werd gehouden. Met technisch goed judo werden alle wedstrijden door de judoka van Vos overtuigend gewonnen. Ook Lois Klein was weer in goede vorm bij de dames tot 15 jaar.
Reageer!

Nederlands kampioenJurrien Kugelsterk in Slagharen

SLAGHAREN - De 14 jarige Jurrien Kugel uit Erica is het nieuwejaarsterkbegonnen op het toernooi van BudoverenigingAnbergen in Slagharen door een 1e plaatstebehalen in de leeftijdsklasse tot 18 jaar. Jurrien die volgende week genomineerd is alssporttalent van de gemeente Emmen, is zichvolopaan het voorbereidenvoorde noordelijkekampioenschappen begin maart.
Reageer!

Nederlands kampioen Jurrien Kugel van Judoinstituut Noord Emmen sterk in Slagharen

SLAGHAREN - De 14 jarige Jurrien Kugel uit Erica is het nieuwe jaar sterk begonnen op het toernooi van Budovereniging Anbergen in Slagharen door een 1e plaats te behalen in de leeftijdsklasse tot 18 jaar. Jurrien die volgende week genomineerd is als sporttalent van de gemeente Emmen, is zich volop aan het voorbereiden voor de noordelijke kampioenschappen begin maart.
Reageer!

Judo team Senioren en Jeugd op de mat.

LEUSDEN - Zowel de senioren als de jeugd van Vos waren afgelopen weekend actief op de wedstrijdmat. Het senioren team in Leusden en de jeugd in Norg tijdens de Budodag. Het team van Vos deed vorig seizoen nog mee om de ereplaatsen in de landelijke competitie.
Reageer!

Weer prima resultaten judo opstappers Vos in Nieuwe Pekela

NIEUWE PEKELA - De coaches en ouders hebben weer genoten van de mooie resultaten die onze opstappers hebben neergezet in Nieuwe Pekela. Senna Moes, Jarno de Vries en Marron de Vries stonden nogal wat onwennig te kijken op de judomat maar konden aan het einde van hun blok toch maar mooi een prijs in ontvangst nemen.
Reageer!

Judo open Drentse weer groot succes

EMMEN - Zaterdag werd in sporthal Angelslo voor de tiende keer de Open Drentse judo kampioenschappen gehouden. Dit werd een groot succes voor de organisatie van judovereniging Vos.
Reageer!

19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg

HARDENBERG - 19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg Zaterdag 3 oktober, op het jaarlijkse judo Judo Toernooi BSV Anbergen in Hardenberg werd goed gepresteerd door de judoka’s van Judo Instituut Noord / Zempo.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda