Judoka,s Vos volop in de prijzen in Borger.

BORGER - De judovereniging Borger organiseerde voor de veertigste keer haar Hunebed Judo toernooi. De judoka,s van Vos uit Klazienaveen kwamen met 14 prijzen weer naar huis.

Voor de beginnende jeugd wedstrijdjudoka,s was een speciale groep en hier werd direct al goed gescoord. In deze groep werden Shane Langerijs en Damiano de Jong 1e. Lindsay Joldersma werd 3e en Dylan van Halen

en Maarten Koopman kwamen op het podium met een 4e plaats. De oudere en meer ervaren wedstrijdjudoka,s waren ook goed bezig. Crifaa Blauw werd 1e in de zware klasse. Dimitri Boer kwam uit in een voor hem zwaardere klasse en maakte met knappe ippons dat hij in de finale kwam.

Deze verloor hij van Fissering en daarmee toch knap 2e. Jay en Nick Langerijs waren weer met nadruk aanwezig. Beide kwamen op het podium met een 1e plaats. Danny Goeree was de verrassing. Met nog weinig ervaring kwam hij toch op het podium en dat nog wel met een 2e plaats. Tom Akker werd ook knap 2e Hij moest in zijn sterk bezette klasse alles geven en werd op beslissing verliezer in de finalepartij. Alex Wacker, Bente Wittendorp en Daan Joldersma werden in hun klasse 3e.