Motorsport

Lars van Berkel houdt zich staande in zware int.wedstrijd in Hawkstone Park

EMMEN - Lars van Berkel van Husqvarna SKS Racing heeft zich in het sterke deelnemersveld van de internationale wedstrijd in Hawkstone Park goed staande weten te houden. Van Berkel finishte in beide manches als dertiende en legde in de superfinale beslag op een twintigste plaats.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki team telt af voor seizoen 2018

ROGAT - Voor het Gebben van Venrooy Kawasaki team is het aftellen op het nieuwe seizoen begonnen. Tot op dit moment verloopt de voorbereiding veelbelovend. Al vanaf september is het team druk in de weer met het testen van de motoren en de rijders hebben niets anders gedaan dan getraind om top fit aan het seizoen te kunnen beginnen.
Reageer!

Lars van Berkel sterk twaalfde in Le Touquet

LE TOUQUET - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de loodzware strandrace van Le Touquet dicht bij een top tien plaats gekomen. Van Berkel reed een dijk van een wedstrijd waarin hij na drie uur strijden tegen de elementen op een twaalfde plaats over de finish kwam.
Reageer!

Handbalprogramma 3 en 4 februari

ROLDE - Het handbalprogramma van de landelijke en en district Noord competities zien er vlgens onze correspondent Emmie Suichies voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Husqvarna SKS Racing contracteert Rick Wennekes

EMMEN - Het Husqvarna SKS Racing team heeft voor het seizoen 2018 een overeenkomst gesloten met Rick Wennekes. Samen hebben ze de intentie uitgesproken om een langere termijn samenwerking aan te gaan.
Reageer!

Adelinde Cornelissen boeit haar fans

BEILEN - Met een brede lach betrad Adelinde Cornelissen vrijdagavond haar oude vertrouwde manege in Beilen. Speciaal voor het Dressuur Gala van de organiserende paardensport vereniging de Stroomruiters was de topamazone vanuit Mechelen, via haar eigen stal in Nijkerk, naar Beilen getogen.
Reageer!

Sven van der Mierden sluit ONK seizoen af met dubbele manchezege in Boekel

BOEKEL- Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Boekel gedomineerd.Teamgenoot Michel Schoenmakers had het in de MX2 klasse moeilijk om in zijn ritme te komen en strandde op een elfde plaats en Carsten Goedegebure werd veertiende in het dagklassement.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki team contracteert Alessandro Lupino

EMMEN - Het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft voor seizoen 2018 een overeenkomst gesloten met Alessandro Lupino. Met het aantrekken van Lupino haalt het team een zeer ervaren rijder in huis en die in iedere wedstrijd mee kan knokken in de top vijftien van het wereldkampioenschap.
Reageer!

Sven van der Mierden op het podium in Galvin Cup in Berghem

BERGHEM - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de voorlaatste wedstrijd van de Galvin Cup in Berghem op het podium geeindigd. Het ging niet helemaal van leien dakje in Berghem maar ondanks dat hij verschillende keren ten val kwam, wist hij met een derde en een tweede plaats in de manches toch tweede te worden in het dagklassement. In de tijdtraining voelde de crosser uit Valkenswaard zich goed thuis op het circuit en klokte de snelste tijd. Met vertrouwen verliet hij het circuit en kon zich vol zelfvertrouwen gaan voorbereiden op de eerste manche.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda