Motorsport

Tegenslag voor Gebben van Venrooy in Zweden

UDDEVALLA - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino had tijdens de GP in het Zweedse Uddevalla het geluk niet aan zijn zijde. Na een moeizame zaterdag wat resulteerde in een 15e positie in de kwalificatie kwam de Italiaan op zondag ijzersterk terug in de race. Na een matige start knokte Lupino zich knap richting de top tien. Na een mislukte inhaalpoging in de laatste ronde moest de Italiaan zich tevreden stellen met een 11e positie.
Reageer!

Team Drugsadvies Sidecarshop met opgeheven hoofd terug

GROBNIK (Kroatie) - Met de vijfde plek in de sprintrace van zaterdag, maar wel met een opgeblazen blok in de Goldrace van zondag mogen zijspancoureur Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Ens) toch met opgeheven hoofd het circuit van Grobnik in Kroatië verlaten. Het Team Drugsadvies Sidecarshop presteerde dit weekend prima op het bloedhete asfalt, dat voor veel coureurs grote problemen met zich meebracht. n.
Reageer!

Lupino sterk in Imola

IMOLA - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino heeft zich tijdens zijn thuis Grand Prix in Imola van zijn beste kant laten zien. Na een moeilijke periode van blessures en andere tegenslagen reed de Italiaan ijzersterk. Op zaterdag liet de Gebben van Venrooy rijder zien zich goed thuis te voelen op het circuit wat was aangelegd op het fameuze Enzo e Dino Ferrari circuit. Een mooie 10e tijd in de tijdtraining liet zien dat Lupino op de weg terug is na zijn blessures van de afgelopen tijd.
Reageer!

Streuer en Rousseau naar vijfde plek in WK race

ASSEN - Bennie Streuer en Kevin Rouseau hebben zondag op het TT Circuit Assen de vijfde plaats behaald in de WK-race voor zijspannen. Tijdens de GAMMA Racing Day wisten Streuer en zijn Franse passagier zich bij de beste vijf te scharen, maar het duo kon zich niet bemoeien met de strijd om de podiumplaatsen.
Reageer!

Negende plaats voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) negende tijdens de WK race in Asse

ASSEN - Kees Endeveld uit Grolloo en Jeroen Remme (Ens) hebben tijdens de WK race voor zijspannen bij de GAMMA Racing Day de negende plaats behaald. Team Drugsadvies Sidecarshop ging daarmee tevreden huiswaarts. Endeveld/Remmé opnieuw bij beste tien Met de negende plaats tijdens de WK race voor zijspannen is Kees Endeveld (Grolloo) met zijn bakkenist Jeroen Remmé (Ens) tevreden huiswaarts gekeerd.
Reageer!

Nederlands kampioenschap Biketrial in Sleen

SLEEN - Trialclub zuid-oost Drenthe organiseert zondag 1 september het Nederlands kampioenschap biketrial. Veel mensen hebben local hero Rick Koekoek wel eens demonstraties zien geven op zijn fiets waarbij hij op de meest onmogelijke obstakels springt.
Reageer!

Van Berkel en van den Bosse in de punten in ADAC Masters in Gaildorf

GAILDORF(D) - Lars van Berkel en Danny van den Bosse van het Husqvarna SKS Racing NL team hebben in de ADAC Masters in Gaildorf punten weten te scoren. Van Berkel wist in de masters klasse een manche negentiende te worden en van den Bosse kwam in de 85cc klasse een manche als twintigste over de finish.
Reageer!

Marcel Conijn scoort eerste WK punten in Lommel

LOMMEL - Marcel Conijn uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team heeft tijdens de GP in Lommel zijn eerste punten gehaald van dit seizoen. De Kawasaki rijder liet op de zaterdag al zien zich goed thuis te voelen op het loodzware Belgische circuit. Tijdens de Kwalificatie race finishte Marcel op een keurige 22ste positie na een slechte start.
Reageer!

Lars van Berkel ruim in de punten in MXGP Lommel

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de Grand Prix van Belgie in Lommel zes WK punten weten te scoren. De crosser uit Veghel heeft in beide manches gestreden voor wat hij waard is en wist twee keer achttiende te worden. Boyd van der Voorn slaagde er helaas niet in om zich voor de EMX250 wedstrijd te kwalificeren.
Reageer!

Dubbele tweede plek Streuer/Rousseau

SCHLEIZ (D) -Met twee tweede plaatsen is het zijspanduo Bennie Streuer / Kevin Bousseau zondagavond laat uit het Duitse Schleiz teruggekeerd. Op dat circuit werd de vijfde IDM/ONK wegrace verreden en Team Streuer pakte beide malen in hun 600cc klasse de tweede plek. In totaal stonden er twintig spannen aan de start, waarvan acht 600cc en twaalf 1000cc combinaties. In de eerste race, aan het eind van de zaterdagmiddag, ging het voor Streuer en Rousseau zonder problemen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda