2e plaats voor William Kruit in Zolder

EMMER COMPASCUUM - William Kruit stond afgelopen vrijdagavond aan de start tijdens het internationale grasbaanraces in Staphorst. Door een aantal geblesseerde internationale rijders werd William 1 dag ervoor nog gevraagd om te starten. Daar zei hij natuurlijk geen nee tegen.


Hij gaf daar op een mooie manier zijn visite kaartje af door in de series een aantal sterke rijders voor te blijven. Helaas in de B-finale ging het even mis en ging hij onderuit. Ondanks dit wist hij alsnog te finishen.

De volgende dag stonden we om 11.00 uur alweer in Zolder België waar William en Delina op zaterdag konden trainen voor de speedway wedstrijd van zondag. William wist zondags in de nationalen klasse alle series met gemak te winnen maar moest in de A-finale toch genoegen nemen met een hele keurige tweede plaats. De overwinning ging naar de Duitse speedwayer Mark André Tebbe en de derde plaats voor de Duitse Finn Loheider.

Delina wist het podium helaas niet te halen maar gaat komende zaterdag strijden tijdens de Wereld Kampioenschappen 125cc grasbaan in het Zuid Franse Morizes. De volgende wedstrijd voor William is 8 September in Uithuizen die ook weer mee telt voor het NK waar hij met 2 punten voorsprong bovenaan staat. (foto: baansportfansite)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda