Lars van Berkel wint ONK 500 in Halle

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing team heeft zaterdag het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Halle weten te winnen. Van Berkel pakte de zege met een derde en een eerste plaats in de manches.

Ook op zondag mocht hij bij de strandcross in Vlissingen plaats nemen op het podium. De crosser uit Veghel eindigde in de goede weersomstandigheden op een vierde en een derde plaats in de manches, wat hem een derde plaats opleverde in het dagklassement.

Rick Wennekes kwam aan de start in de MON uitwisselingswedstrijd in het Duitse Kleinhau. In de training ging het lekker op het harde, technische circuit en wist hij er een achtste tijd uit te halen. Na een goede start in de eerste manche kwam hij al vrij snel aan op een zesde plaats en begon te jagen op de rijder voor hem. Echter wat hij ook probeerde, het lukte hem niet om deze rijder voorbij te komen waardoor hij tevreden moest zijn met een zesde plaats.

Bij de start van de tweede manche kreeg hij af te rekenen met een klein probleem met zijn koppeling waardoor hij niet van start kon gaan. Omdat Rick in de tweede manche niet tot scoren kwam, moest hij in het dagklassement genoegen nemen met een dertiende plaats. Aankomend weekend zal hij van start gaan in het Open Nederlands Kampioenschap 125cc in Geldermalsen.

Daguitslag ONK 500 in Halle:

1 Lars van Berkel 91 Pnt

2 Sven van der Mierden 91 Pnt

3 Freek van der Vlist 83 Pnt

4 Luca Nijenhuis 83 Pnt

5 Ian van der Kolk 72 Pnt

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda