Motorsport

Hoogte en dieptepunten voor Eloy van Rijkevorsel in het NK 85cc in Oirschot

OIRSCHOT - Eloy van Rijkevorsel reed in de eerste manche lang aan de leiding maar door een foutje in de slotfase verloor hij twee plaatsen en kwam op een nette derde plaats over de finish. In de tweede manche kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val en moest hierdoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten.
Reageer!

Speedway in Vennoord

VEENOORD - De motorsportliefhebber kan op 25 juni zijn hart ophalen. Eerst de MOTO-GP kwalificatie in Assen kijken en dan 's avonds in Veenoord de Speedway Pairs aanschouwen.
Reageer!

Hoogte- en dieptepunten voor Eloy van Rijkevorsel in het NK 85cc in Oirschot

OIRSCHOT - Eloy van Rijkevorsel van EMD Racing heeft in het Nederlands Kampioenschap 85cc grote wielen in Oirschot ondervonden hoe dicht hoogte- en dieptepunten bij elkaar kunnen liggen. Eloy reed in de eerste manche lang aan de leiding maar door een foutje in de slotfase verloor hij twee plaatsen en kwam op een nette derde plaats over de finish. In de tweede manche kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val en moest hierdoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten.
Reageer!

Husqvarna SKS Team succesvol in de Dutch Masters in Markelo

MARKELO Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een sterke wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Markelo gereden. Lars van Berkel en Sven van der Mierden wisten beiden de dag in de top tien af te sluiten en Carsten Goedegebure deed veel ervaring op in pas zijn derde Dutch Masters wedstrijd en werd achtentwintigste.
Reageer!

William Kruit weer succesvol

LOPPERSUM – Het was weer een succesvol weekend voor William Kruit tijdens de grasbaanraces in Loppersum. Het starten op een klei baan viel voor velen niet mee en gingen soms met het voorwiel hoog van de grond.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL team succesvol in het NK in Halle

HALLE - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvolle dag gekend bij het Nederlands Kampioenschap van de KNMV in Halle. Lars van Berkel en Sven van der Mierden domineerden de MX2 klasse en Heikki van den Berg wist de MX1 cup klasse te winnen.
Reageer!

Wisselend succes voor speedwaycoureur William Kruit

EMMER COMPASCUUM – Motorcoureur William Kruit heeft weer een druk weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag was dat op de lange baan in Roden. Het rijden ging super, maar helaas door mechanische problemen zakte William twee maal van een eerste plek terug naar een vierde en zesde plek.
Reageer!

Jarno Bos pakt NK punten in Veendam

VEENDAM - Afgelopen zondag is de NK Jeugd in Veendam gereden en aan de start stond ook Jarno Bos, de 11-jarige zoon van oud-crosser Martin Bos uit Klazienaveen voor zijn eerste wedstrijd op z'n Husqvarna. Jarno zet gedurende de training een 9e tijd neer. Prima! Mooi uitgangspositie voor de wedstrijd.
Reageer!

Janien Lubben wint Rietplasloop

EMMEN - Janien Lubben uit Emmen won zondagmiddag in haar woonplaats de Rietplasloop over 15 kilometer. Ze liep in de slotfase weg van Bertha Bruggenkamp uit Smilde. Lubben had een winnende tijd van 1 uur, 2 minuten en 44 seconden, Bruggenkamp was 18 seconden langer onderweg.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda