TT Museum op de MotorExpo

ASSEN - Deze (extra) nieuwsbrief verschijnt in verband met onze activiteit op de MotorExpo, deze week in de TT Hall te Assen. Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari profileert het TT Museum zich op deze beurs.
Belangstellenden kunnen ons vrijdag vanaf 18.00 uur op MotorExpo bezoeken. Het TT Museum zal op de beurs onder andere de 500cc Suzuki laten zien, waarmee Rob Bron de tweede plaats wist te behalen in de TT van 1971.


Ook andere museumstukken

Tijdens de MotorExpo worden diverse museumstukken tentoongesteld. Er hangen bijvoorbeeld foto’s uit de collectie die oud-Assenaar en verzamelaar van TT-attributen Bertus Streutker aan het TT Museum heeft geschonken. Ook andere voorwerpen van de TT uit vervlogen tijden worden getoond. Natuurlijk kunt u op de beurs ook een praatje maken met één van onze vrijwilligers die u graag meer vertellen over het TT Museum. Daarnaast kunt u zich op de beurs uiteraard aanmelden als vriend of donateur van het TT Museum.


Op zoek

Het TT Museum blijft zoeken naar waardevolle attributen die kunnen worden toegevoegd aan de collectie. Heeft u nog iets thuis en wilt u dat (eventueel in bruikleen) schenken aan het TT Museum, kom daar dan tijdens de beurs over praten met één van onze vrijwilligers. De MotorExpo in de TT Hall is open van: vrijdag 13 januari van 18.00 tot 22.00 uur en zaterdag 14 en zondag 15 januari van 10.00 tot 18.00 uur.
Kom naar ons toe en meld je aan als donateur of vriend. Wij zijn te vinden in een grote stand, samen met TT Circuit Assen, Vrienden TT Circuit en TT Festival.

Vriend of donateur

Natuurlijk kan het TT Museum niet zonder jouw ondersteuning. Moreel, maar ook financieel. Word donateur vanaf € 50,- of vriend voor slechts € 25,- per jaar. Alle financiële ondersteuning is welkom. Voor een bedrag van € 2500,- ben je zelfs al sponsor brons. Kijk voor de mogelijkheden op onze website www.TTMuseum.nl.

Informeer ook familie, vrienden en kennissen over het TT Museum en spoor ze aan het TT Museum te ondersteunen. Je kunt dan later altijd zeggen:
“Ik heb ook aan de totstandkoming van het TT Museum meegewerkt.”

Vragen, email wijzigingen of contact info@TTMuseum.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda