Motorsport

Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha winnen hun eerste MXGP in Sardinie

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha team reisde naar Sardinie voor de achtste ronde voor het wereldkampioenschap MXGP. Deze wedstrijd wordt gezien als één van de zwaarste van het seizoen. Niet was het circuit alleen zwaar maar ook kregen de rijders te maken met bijzonder warme omstandigheden.
Reageer!

Gyan Doensen blijft aan de leiding in het EMX85 Kampioenschap Noord/West

EMMER COMPASCUUM - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft tijdens de derde wedstrijd van het EMX85 Kampioenschap Noord/West in Emmercompascuum een top drie plaats weten te behalen. In de eerste manche kwam Gyan van rond de tiende plaats terug naar een vijfde plaats. In de tweede manche was zijn start beter en wist hij lange tijd de kopman te volgen om uiteindelijk op een goede tweede plaats over de finish te komen. Door deze goede uitslagen blijft hij aan de leiding staan in de tussenstand van het kampioenschap.
Reageer!

Scott Smulders vierde in Gemert en tweede in Marum

WAALWIJK - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in vier dagen tijd twee wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap 250 gehad. In Gemert werd hij vierde maar vandaag in Marum wist hij in beide manches tweede te worden, wat hem ook in het dagklassement een tweede plaats opleverde.
Reageer!

Vlaanderen negende in Kegums

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha team reisde het afgelopen weekend af naar het Letse Kegums voor de zesde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. In het weekend kregen de rijders twee verschillende circuits voorgeschoteld want op zaterdag lag deze er perfect bij maar door veel regenval in de nacht van zaterdag en zondag lag er een verraderlijk en uitdagend circuit.
Reageer!

Dubbelslag voor Gyan Doensen in EMX 85 Noord/West in Denemarken

SWALMEN - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste selectiewedstrijd van het Europees Kampioenschap 85 Noord/West in het Deense Fjerritslev gewonnen. In de eerste manche nam hij al snel de leiding in handen en wist naar een gecontroleerde zege te rijden. In de tweede manche moest hij van buiten de top tien terug komen maar deed dit overtuigend en wist ook toen terug te komen naar de eerste plaats.
Reageer!

Een zware valpartij houdt Vlaanderen van top resultaat in Arco di Trento

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha team reisde naar het Italiaanse Arco di Trento voor de vijfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Na het goede weekend in Portugal was de doelstelling om hier verder te bouwen. De baan werd dit jaar in tegengestelde richting gereden waardoor dit een nieuwe uitdaging was voor de rijders. Gedurende het weekend werd de baan steeds verraderlijker en was de ondergrond erg glad.
Reageer!

Vlaanderen maakt indruk in MXGP van Portugal

ROGAT - Voor aanvang van de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Portugal kreeg het Gebben van Venrooy Yamaha team een tegenslag te verwerken omdat Arminas Jasikonis nog last had van een valpartij bij het ONK in Lierop en besloot daardoor samen met het team om deze wedstrijd over te slaan zodat hij weer 100 procent fit kan worden. Door het wegvallen van Jasikonis was Vlaanderen de enige rijder binnen het team maar hij reed een sterke wedstrijd en scoorde veel belangrijke punten voor het wereldkampioenschap.
Reageer!

Scott Smulders kent moeilijke EMX250 wedstrijd in Portugal

WAALWIJK - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft tijdens de tweede wedstrijd om het EMX250 Kampioenschap in het Portugese Agueda een moeilijk weekend gekend. Smulders kwam in de eerste manche hard ten val en dit speelde hem de rest van het weekend. Ondanks de pijn zette hij door en wist wel in beide manches de finish te halen!
Reageer!

Gyan Doensen boekt manchezege en wordt tweede in ONK 85cc in Lierop

LIEROP - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 85cc in Lierop tweede geworden. In de eerste manche kwam hij in leidende positie ten val en later nog een keer over een gevallen rijder waardoor hij vijfde werd. In de tweede manche revancheerde hij zich door de manche naar zijn hand te zetten.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing maakt line up voor het WK MXGP 2022 bekend

ROGAT -Na een lang en mooi wereldkampioenschap MXGP in 2021, is het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team zich nu aan het concentreren op seizoen 2022. Het seizoen begint al vroeg op 19 en 20 februari in het Britse Matterley Basin. Dit betekent dat er maar een korte pauze is waardoor de wintervoorbereiding anders zal zijn dan normaal. Desondanks is het team enthousiast voor de start van het nieuwe seizoen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda