Motorsport

Achtste plaatsen stemmen Endeveld en Remmé niet tevreden

ZOLDER(B) - Met twee achtste plaatsen is Kees Endeveld met bakkenist Jeroen Remmé zondagmiddag niet geheel tevreden uit België teruggekeerd. Toch ziet het duo perspectief voor de races op het circuit van Schleiz, over drie weken.
Reageer!

De Gouden Jopa Helm 2017

VEENOORD/HOOGEVEEN - De Gouden JOPA Helm editie 2017 belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm. Een trofee die elke rijder in zijn prijzenkast wil hebben.
Reageer!

Maxime Desprey scoort goed in de MXGP van Portugal

PORTUGAL - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team is in de twaalfde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Portugese Agueda in de top vijftien geeindigd. In de eerste manche wist de Fransman met een zeventiende plaats vier punten te scoren en in de tweede manche deed hij het met een vijftiende plaats nog twee plaatsen beter.
Reageer!

Extreme hitte zorgt voor tegenslag voor het Gebben van Venrooy Kawasaki team in GP van Lombardije

LOMBARDIJE - Tijdens de GP van Lombardije, die verreden werd in het Italiaanse Ottobiano, heeft de enorme hitte voor tegenslag gezorgd bij het Gebben Van Venrooy Kawasaki team. Zowel de EK-rijder Bastian Boegh Damm als de MXGP-rijder Maxime Desprey hebben de wedstrijd vroegtijdig moeten verlaten doordat ze oververhit raakten. Dit leidde tot duizeligheid en overgeven.
Reageer!

Sven van der Mierden sterk negende in int.wedstrijd in Plomion

PLOMION (FRA) - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL Team is zondag in de internationale wedstrijd in het Franse Plomion in de top tien geeindigd. In de twee van de drie manches wist de crosser uit Valkenswaard op een tiende plaats over de finish te komen en werd in de derde manche na een slechte start elfde.
Reageer!

Grasbaanraces in Blijham

BLIJHAM - Een succesvol weekend voor racing team Kruit. Zaterdag speedway in Blijham waar ‘s middags de nationale klassen aan de start stonden. William wist alle 3 manches in de B-groep te winnen.
Reageer!

Goede resultaten voor Maxime Desprey en Marcel Conijn in Frankrijk en Mill

PENNES LES FONTAINES (FRA) - Maxime Desprey en Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team hebben in hun nationale kampioenschappen podiumplaatsen binnen weten te halen. Op het harde circuit van Pernes les Fontaines kwam Despres geblesseerd aan de start maar wist er toch een derde plaats in de eindstand uit te halen. Marcel Conijn wist tweede te worden in het ONK MX2 in Mill en Sem de Lange kende een moeilijke wedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in Mill waarin hij slechts drie punten scoorde.
Reageer!

William Kruit snel in Loppersum

EMMER COMPASCUUM - Een succesvol weekend voor racing team Kruit. Zaterdag speedway in Blijham waar â
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda