Motorsport

Zieke Bennie Streuer toch derde

LAUSITZRING - Het zat Team Streuer afgelopen weekend totaal niet mee. Op de Duitse Lausitzring, waar de eerste IDM-race van het seizoen werd verreden, kampte Bennie Streuer met een plotseling opkomende griep. Hij reed zaterdag nog wel de kwalificatie, maar zag zaterdag aan het einde van de middag af van de eerste van de twee races van het weekend. Zondag startte hij wel in race twee en behaalde de derde plaats.
Reageer!

Benoit Paturel in de top tien in Italiaanse GP

MANTOVA(I) - De Franse Kawasaki-rijder Benoit Paturel heeft tijdens de Italiaanse GP in Mantova een mooie 10e plaats behaald in het totaal klassement. Dat de fransman zich goed thuis voelde in de modder liet hij in beide manches wel zien. Tijdens de eerste manche kwam de Gebben Van Venrooy rijder door een slechte start in het achterveld terecht. Paturel knokte zich naar voren op een circuit waar passeren erg moeilijk was geworden door de modder en finishte op een 15e positie.
Reageer!

Bennie Streuer pakt leiding in ONK

HENGELO(Gld) - Zonder overbodige risico’s te nemen hebben Bennie Streuer en Kevin Rousseau op het stratencircuit van Hengelo (Gld) zich verzekerd van de eerste plaats in de tussenstand van het Nederlands Kampioenschap wegrace in de zijspanklasse.
Reageer!

Lars van Berkel blijft goed scoren in de Dutch Masters 500 in Axel

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross in Axel goed gescoord. De crosser uit Veghel kwam in de eerste manche na een valpartij met de start terug naar een elfde plaats. In de tweede manche finishte hij als achtste en eindigde op een negende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Lars van Berkel sterk zevende in eerste Dutch Masters 500 in Oss

OSS - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 500 op een zevende plaats geeindigd. Van Berkel reed tussen vele wereldtoppers naar een negende en zevende plaats in de manches, wat hem in het dagklassement een zevende plaats opleverde.
Reageer!

Husqvarna team succesvol bij de MON in Den Hout

WAALWIJK - SKS Husqvarna-rijders Van der Voorn en Wennekes eerste en tweede bij de MON in Den Hout. Boyd van der Voorn en Rick Wennekes van het Husqvarna SKS Racing NL team zijn zondag in de inters MX2 klasse van de MON in Den Hout op een eerste en een tweede plaats geeindigd.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki scoort goed in Grand Prix van Italie

EMMEN - Tijdens de GP van Italie in Arco di Trento heeft het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing Team zich goed laten zien. Het team was voor de eerste keer dit jaar compleet aangezien Benoit Paturel zijn comeback maakte na een operatie aan beide armen. Lupino kwam onder luide aanmoedigingen van de tifosi uitstekend uit de startblokken en zette in de kwalificatietraining de Kawasaki op een goede 6e positie neer. Benoit Paturel kwam tijdens de vrije training ten val en ondervond daar tijdens de kwalificatie de naween van. Meer dan een 16e tijd zat er niet in.
Reageer!

GEBBEN VAN VENROOY KAWASAKI KENT MOEIZAME GP IN VALKENSWAARD

ROGAT - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team stond afgelopen weekend de derde wedstrijd om het WK op de kalender. Deze vond plaats op het Eurocircuit in Valkenswaard. Voor Marcel Conijn was het na zijn 28e positie in de kwalificatie op zaterdag een hele opgave zich in de punten te rijden.
Reageer!

Lars van Berkel vecht voor punten in MXGP Valkenswaard

VALKENSWAARD - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is er in de Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard niet in geslaagd om WK punten te scoren. Van Berkel kwam er in de eerste manche wel dichtbij maar door een valpartij moest hij in de slotfase de wedstrijd verlaten. In de tweede manche had hij het moeilijk om in zijn ritme te vinden en kwam in dit sterke deelnemersveld op een drieentwintigste plaats over de finish.
Reageer!

Alessandro Lupino op karakter in de punten in GP van Engeland

ENGELAND - De Italiaanse Kawasaki-rijder Alessandro Lupino heeft een lastig weekend beleeft tijdens de Grand Prix van Engeland. In de vrije training en de tijdtraining zette de Italiaan op de Gebben van Venrooy Kawasaki een mooie 8e positie neer. Tijdens de start van de eerste manche kwam Lupino enigszins in het gedrang terecht in de eerste paar bochten. Na een paar ronden vond hij zijn ritme en stormde de top tien binnen en kreeg aansluiting met de groep rijders voor hem. Marcel Conijn begint dit jaar aan zijn eerste volledige Grand Prix seizoen in de MX2 klasse.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda