Scott Smulders maakt positieve terugkeer in de competitie in Reusel

REUSEL - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een goede terugkeer in de competitie gemaakt. Afgelopen zondag stond hij aan de start in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Reusel en wist hier met een 1-4 in de manches tweede te worden in het dagklassement.


Voor Scott was de wedstrijd in Reusel weer zijn eerste na zijn blessure. In de periode van de blessure heeft hij fysiek veel werk verzet maar omdat hij pas weer twee weken met de motor aan het rijden is, was het even afwachten hoe het zou gaan.

De dag begon goed voor Scott want in de tijdtraining zette hij een tweede tijd op de klok, wat een hele verbetering is ten opzichte van in het begin van het seizoen.

In zowel de eerste als de tweede manche kwam Scott rond de zevende plaats uit de start en kwam met een goed tempo naar voren. In de eerste manche kon hij de leiding nemen en de manche winnend afsluiten.


In de tweede manche had hij het moeilijker met inhalen omdat er maar één snelle lijn was. Wanneer de rijders buiten de ideale lijn kwamen, trok het heel zwaar waardoor er maar weinig inhaalmogelijkheden waren. Scott haalde er nog een vierde plaats uit en dit leverde hem in het dagklassement een tweede plaats op. Scott blikt tevreden terug op de wedstrijd in Reusel en kijkt uit naar de komende weken.

Daguitslag ONK 250 Reusel:
1. Boris Blanken, 90 pnt
2. Scott Smulders, 88 Pnt
3. Jaap Janssen 83 Pnt
4. Joel Rizzi, 71 Pnt
5. Marcel Conijn, 71 Pnt

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda