In deze categorie

Wielrennen

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

Wie neemt deze Keien-trofee mee naar huis? VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden. Maar liefst 4 kilometer stoempen over de Drentse kasseien! Wie durft de uitdaging aan?
Reageer!

Zware trainingsklassieker in Sleen

SLEEN - Windkracht vier, soms zelfs vijf in het open veld. Dan weet je als wielrenner wel hoe laat het is. Dat wordt waaierrijden. Een fantastisch mooie discipline, behalve voor degenen die het niet (goed) beheersen. Voor hen is de waaierkoers een lijdensweg, waar ze zelf meestal snel een eind aan maken.
Reageer!

Laatste trainingsrit Meerdijk trok (te) weinig deelnemers

EMMEN - Na een week onderbreking vanwege de weersomstandigheden, werd zaterdag op de Meerdijk weer een trainingsrit gereden door de wielrenners, die bezig zijn zich voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen. Velen doen dat tegenwoordig overigens in het buitenland, want nu er een vakantieweek is begonnen, was de belangstelling op de Meerdijk niet erg groot. Een flinke domper voor de organisatie.
Reageer!

Wie wint eerste editie Kleintje Parijs -Roubaix?

VALTHE - Zaterdag 11 maart is de dag die u absoluut in uw agenda moet noteren! De eerste editie van Kleintje Parijs-Roubaix. De Nederlandse versie van De Hel van het Noorden.
Reageer!

Wielrenners reden trainingswedstrijd in Emmen

EMMEN – Op het clubparcours van WSV Emmen is zaterdag onder ideale weersomstandigheden de eerste trainingswedstrijd (uit een serie van drie) gereden als voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen op de weg.
Reageer!

Gert Jan Bosman winnaar veldrit Zwartemeer

ZWARTEMEER – In Zwartemeer organiseerde Wim Jansen van Jansen Event-Sportmanagement voor de tweede keer een nationale veldrit op het prachtige Sportlandgoed, waar parcoursbouwer Tijmen Eising een mooi, maar ook zwaar traject had uitgezet.
Reageer!

WSV Emmen boekt successen op Meerdijk

EMMEN – In Emmen is zaterdag de derde wedstrijd gereden in het kader van de Noord-Nederlandse wintercompetitie. Een serie wedstrijden die een platform bieden aan al diegenen, die gedurende de winter hun conditie op peil willen houden in het veld, waar ze kunnen kiezen tussen de MTB en het veldrijden. Op de Meerdijk was door de organisatoren van de WSV Emmen een nieuw, aantrekkelijk parcours uitgezet, waar vanuit het deelnemersveld positief op werd gereageerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda