Wielrennen

Beste wielervrienden en/of vrijmibo'ers,

EMMEN - Dit weekend staat in Nederland de enige klassieker van WorldTour-niveau op de kalender. De Amstel Gold Race is dit jaar een weekje eerder, omdat het voor één keertje van datum is verwisseld met Parijs-Roubaix. Een mooie geste van koersdirectrice Leontien Zijlaard-Van Moorsel eerder deze week. In het bijzijn van onder meer Keetie van Oosten-Hage, Anna van der Breggen en Demi Vollering werd het prijzengeld bij de vrouwen gelijkgetrokken met dat van de mannen.
Reageer!

Wandel- en MTB tocht voor de jeugd door de Sleenerbossen op Tweede Paasdag

NIEUW AMSTERDAM - De sponsoractie -Sporten voor Energie-van mountainbikevereniging Bushbikers uit Sleen krijgt op Tweede Paasdag, maandag 18 april a.s. een vervolg. Na de volbrachte missie van de Zwiftbikers in december vorig jaar en met bijna 2900 euro op de teller, kan er alsnog deelgenomen worden aan de verplaatste wandeltocht, ca. 10km, kinderpuzzeltocht, ca. 2km en MTB jeugd tocht, ca.18km en 30km.
Reageer!

Milaan-San Remo met Mathieu

EMMEN - In de dertien jaar dat WielerFlits bestaat, kan ik mij niet herinneren dat er een voorbeschouwing is geweest die we zo vaak hebben moeten aanpassen als die van Milaan-San Remo 2022. Dat heeft niets te maken met onze eindredactie of het feit dat een voorbeschouwing 'maar' twee dagen voor de wedstrijd online verschijnt.
Reageer!

DE RIDE SEIZOENSGIDS 2022 IS NU VERKRIJBAAR

Wielerliefhebbers kunnen vanaf vandaag genieten van de nieuwe RIDE Seizoensgids, het wielermagazine gemaakt door de redactie van WielerFlits. Vanaf vandaag ligt hij in de brievenbus bij onze abonnees en de wielerfans die hem al via de pre-order besteld hebben.
Reageer!

Seizoengids Wielerflits

EMMEN - Nu het wegseizoen inmiddels op gang is geschoten, tellen wielerfans hoopvol de dagen tot de voorjaarsklassiekers af. Op onze redactie is dat niet anders. Wij waren de afgelopen weken druk in de weer met het samenstellen van de nieuwe RIDE. Het resultaat is een 180 pagina's tellende seizoensgids, de ideale voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen.
Reageer!

WielerFlits is ook deze week weer achter het peloton aan gereisd

EMMEN - Aan het begin van deze week waren er wat koersloze dagen, maar dat was een stilte voor de storm. Er zijn momenteel drie rittenkoersen bezig en daar komen dit weekend ook nog twee crossen en een aantal Spaanse wedstrijden bij. Zei iemand Olympische Spelen? Voor de wielerfan is er genoeg koers om naar te kijken!
Reageer!

Vandaag begint het WK veldrijden.

EMMEN - Niet in Nederland of België, maar in Fayetteville, Arkansas. Voor WielerFlits.be een zeer belangrijk evenement en daarom is veldritcollega Nico Dick afgereisd naar de Verenigde Staten voor onze eigen verslaggeving. In aanloop naar het wereldkampioenschap in de VS maakten we meerdere verhalen. Bijvoorbeeld: Hoe is de UCI in Fayetteville terechtgekomen? En wat kunnen we concluderen na het eerste jaar van de 'nieuwe' Wereldbeker? Ondertussen staan ook de eerste voorbeschouwingen online.
Reageer!

EK Veldrijden op de VAM-berg

WIJSTER - De loodzware crossen in Overijse en op de Koppenberg leverden afgelopen week zeges op voor Eli Iserbyt, Kata Blanka Vas en Clara Honsinger. En dat aan de vooravond van het EK veldrijden, dat zaterdag en zondag verreden wordt op en rond de VAM-berg in Drenthe.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda