Het geheim achter het succes van Alpecin-Deceuninck? Je leest het in de nieuwe RIDE

Alpecin-Deceuninck heeft zijn eerste monument van 2024 binnen. Met de winst van Jasper Philipsen in Milaan-San Remo is de Belgische formatie succesvol aan zijn voorjaarscampagne begonnen.

Benieuwd naar wat deze ploeg zo succesvol maakt? Je leest het in de nieuwe editie van RIDE Magazine. Voor onze voorjaars-editie spraken we namelijk met Mathieu van der Poel en zijn trouwste helpers. Zonder renners die de kopman helpen, kan je immers geen succes behalen.

In de nieuwe RIDE lees je nog veel meer verhalen over alles wat de wielersport zo mooi maakt. Onze redactie heeft met veel liefde een 188 pagina's dik magazine samengesteld om de voorjaarsklassiekers met nog meer plezier te beleven. Een must-have voor iedere wielerliefhebber! Bestel hem nu online of haal hem in de winkel.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel nu jouw nieuwe RIDEBestel nu jouw nieuwe RIDE

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE NIEUWE RIDE?

·Een dubbel-interview met Demi Vollering en Lotte Kopecky

·Mathieu van der Poel spreekt zich uit over zijn adjudanten bij Alpecin-Deceuninck

·We spreken met Sepp Kuss over de impact van zijn Vuelta-zege

·Michael Boogerd kijkt terug op zijn eindzege in Parijs-Nice 25 jaar geleden

·We maken kennis met de mens achter renner Tiesj Benoot

·Matej Mohoric legt uit waarom hij het leven als wielrenner vaak zo wreed vindt

·We nemen de Merida Silex gravelbike van Mohoric onder de loep, net als de Cube Agree. Ook maken we kennis met het Vlaamse brillenmerk NAOS. Daarnaast krijgen onze lezers een exclusief kijkje achter de schermen bij het Europese hoofdkwartier van Specialized

·Inspirerende verhalen over de mooiste bestemmingen om zelf te fietsen, zoals Trentino, Liechtenstein, Brides les Bains, Oostenrijk en de Zwitserse regio's Wallis, Bern en Ticino.

·Een reportage over de Kemmelberg, een klassieke klim met een buitengewone historie

·Het opmerkelijke verhaal van Maarten Tjallingii aan de uitzonderlijke monstertocht Coast to Coast Challenge waaraan hij vorig jaar deelnam

·Raymond Kerckhoffs maakte met kenners hoogleraren Daam Van Reeth en Wim Lagae een analyse van de economische staat van het wielrennen

·WielerfotograafCor Vosdeelt de mooiste foto's uit zijn immense archief

·Maak jouw fiets klaar voor het voorjaar dankzij de tips van de experts van Shimano en Cyclon

·Plus uiteraard de vaste columns van Richard Plugge en Thomas de Gendt

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel nu jouw nieuwe RIDEBestel nu jouw nieuwe RIDE

Gratis sokkenset van La Machine bij een abonnement op RIDE

Wil jij komend jaar genieten van de mooiste wielerverhalen? Met een jaarabonnement op RIDE ontvang je 4x per jaar de nieuwste editie van RIDE vanzelf in jouw brievenbus.

Als welkomstcadeau ontvang je van een casual sokketset van La Machine, voorzien van de kleuren van de drie grote rondes. Deze casual, comfortabele sokken zijn een welkome toevoeging de garderobe van elke fietser en bieden zowel stijl als comfort. Ze zijn gemaakt van materialen van topkwaliteit en zijn perfect voor elke activiteit, waardoor ze een vleugje soigné toevoegen aan je dagelijkse look.

Je krijgt de sokkenset nu gratis bij een abonnement. Het abonnement gaat in wanneer jij wil. Je kan kiezen tussen ons huidige voorjaarsnummer of ons zomernummer, dat in mei verschijnt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda