MET HARWIG EN DRAKA NAAR DE TOP Beklimming Stelvio voor het Beatrixkinderziekenhuis

Emmen -Maar liefst 35.000 euro hebben 33 deelnemers bestaande uit medewerkers van Harwig Installatietechniek, medewerkers van Prysmian - Draka en relaties opgehaald door hun beste beentje voor te zetten en de Stelviopas te beklimmen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.


Het is het tweede jaar op rij dat Harwig Installatietechniek als initiatiefnemer een dergelijk evenement organiseert. Dit jaar was Prysmian – Draka de hoofdsponsor en was de start van de tocht vanuit het hoofdkantoor van Prysmian in Milaan op vrijdag 15 september. Na twee etappes hebben alle deelnemers, op zondag 17 september, de adembenemende fietstocht van 21,5 km volbracht, en de top op 2758 meter hoogte bereikt.

Naast dat het voor de fietsers een sportieve prestatie is, wilden de deelnemers ook graag een maatschappelijke bijdrage leveren. Er is gekozen om geld in te zamelen voor het goede doel: Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Uitreiking cheque


Op dinsdag 10 oktober was een groot deel van de deelnemers aanwezig bij de uitreiking van de cheque met de waanzinnige opbrengst. Daartoe zijn de deelnemers uitgenodigd voor een bezoek aan het Beatrix Kinderziekenhuis te Groningen.

Barbara Baijens, Coördinator Fondsenwerving van de Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis: “Wij zijn enorm trots op dit prachtige resultaat en vinden het geweldig dat Harwig, tevens een van onze bedrijfsvrienden, zich op deze wijze heeft ingezet voor ons Kinderziekenhuis.

Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis staat voor steun en betrokkenheid. Onze missie is om de beleving van jonge patiënten en hun families in het Beatrix Kinderziekenhuis te verbeteren. Dit bereiken we door financiële ondersteuning te bieden aan welzijnsprojecten die de omgeving comfortabeler maken en stress verminderen tijdens behandelingen en opname. En deze donatie draagt enorm bij aan het realiseren van deze waardevolle welzijns- en wetenschapsprojecten. We zijn hier heel blij mee”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda