KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Koninklijke onderscheiding voor Klaas van der Velde

ZWARTEMEER = Op donderdag 1 juli uur reikte burgemeester Eric van Oosterhout een koninklijke onderscheiding uit. De heer Klaas van der Velde (75 jaar) uit Zwartemeer mag zich Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. De heer Van der Velde is 40 jaar bestuurslid geweest bij voetbalvereniging Zwartemeerse boys. Een mijlpaal om trots op te zijn.
Reageer!

Twee Koninklijke onderscheidingen uitgereikt in Zandpol

ZANDPOL - Op maandag 21 juni uur reikte burgemeester Eric van Oosterhout twee koninklijke onderscheidingen uit. De heren Jaap Setz en Wim Lugers uit Zandpol mogen zich Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Ze kregen deze lintjes tijdens hun afscheid bij Plaatselijk Belang Zandpol (PBZ) in het dorpshuis. Beide heren hebben zich ruim 20 jaar voor PBZ ingezet. Ze hebben veel voor de leefbaarheid in Zandpol betekend.
Reageer!

Lintjesregen ook in Emmen

EMMEN - Traditioneel werden vandaag ook in het gemeentehuis van Emmen weer een Lintjesregen gehouden. Burgemeester Eric van Oosterhout had de eer om namens de Koning een Koninklijke onderscheiding uit te reiken aan personen die zich vooral als vrijwilliger voor verschillende organisaties verdienstelijk heeft gemaakt. In verband met de Coronaperikelen gebeurde dat niet zoals de laatste jaren gewend in de Grote kerk in Emmen, maar deze keer in het bruggebouw van het gemeentehuis.
Reageer!

Henk Prins en Ap Huizinga Koninklijk onderscheiden

KLAZIENAVEEN - Hendrik (Henk) Prins (74 jaar) en Albert Jan (Ap) Huizinga (73 jaar) doen samen bijna 100 vrijwilligerswerk (2x 49 jaar) bij aquariumvereniging Minor. Op zaterdag 24 oktober reikt burgemeester Eric van Oosterhout hen de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit tijdens het 50-jarig jubileum van de vereniging. Beide heren zijn sinds 1971 als vrijwilliger betrokken bij Minor, hebben bestuursfuncties bekleed en zetten zich ook op andere manieren in voor de vereniging.
Reageer!

Twee Koninklijke Onderscheidingen voor de Parels van Emmen

EMMEN - Tijdens het 25-jarig jubileum van de multiculturele vrouwengroep Parel in het Wapen van Emmen reikte burgemeester Eric van Oosterhout vandaag twee Koninklijke Onderscheidingen uit. Mevrouw Rumena Froma-Pajovic (67 jaar) en mevrouw Anab Mohamed Jama (63 jaar) beide uit Emmen mogen zich vanaf vandaag â??Lid in de Orde van Oranje-Nassauâ?? noemen. Beide vrouwen zijn vrijwilliger bij de Parel van Emmen. Zij zetten zich in voor de integratie van buitenlandse vrouwen in de Nederlandse samenleving.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor Mevrouw Haaksema

EMMEN - Burgemeester Eric van Oosterhout reikte op vrijdag 8 november om 19.30 uur de Koninklijke Onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje Nassau uit aan mevrouw Joke Haaksema-Selles (70 jaar). Hij deed dat in woon-zorg- en expertisecentrum De Horst.
Reageer!

15 personen lid in de Orde van Oranje Nassau in Emmen

EMMEN - Vanmorgen zijn in de Grote Kerk in Emmen weer de jaarlijkse lintjes uitgereikt. Burgemeester Eric van Oosterhout had de eer om namen de Koning 15 personen te verrassen met een Koninklijke onderscheiding voor hun inzet en werk als vrijwilliger.
Reageer!

Lintjesregen Gemeente Emmen

EMMEN - Vandaag werden weer onder valse voorwenselen dertien Emmenaren naar de Grote Kerk in Emmen gelokt om een Koninklijke onderscheiding opgespeld te krijgen. Burgemeester Eric van Oosterhout van Emmen had natuurlijk de eer om deze onderscheidingen namens de koning op te spelden.Voordat hij overging tot het opspelden van de lintjes sprak hij de dertien decorandes en hun begeleiding toe:
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Abel jagersma

EMMEN - Abel Jagersma ontvangt Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau Op donderdag 15 maart 2018 om 20.45 uur reikt burgemeester Bert Bouwmeester van de gemeente Coevorden een Koninklijke Onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau) uit aan de heer Abel Jagersma, geboren op 25 maart 1947 en wonende in Noord-Sleen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Roelof Hoving uit Exloo

VALTHE - Op zaterdag 14 oktober 2017 heeft burgemeester Jan Seton tijdens het 20 jarig bestaan van de Historische Vereniging Carspel Oderen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De heer Roelof Hoving uit Exloo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Seton heeft hem de bijbehorende versierselen opgespeld.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00