Carmelcollege Emmen luidt nieuwe schooljaar swingend in

EMMEN – Het Carmelcollege Emmen trapt op vrijdagavond 26 augustus van 19.00-23.00 uur op een hele bijzondere manier het nieuwe schooljaar af. Voor alle leerlingen en medewerkers is er op het nieuwe marktplein in Klazienaveen een geweldige pré party open air tropical festival. De organisatie van Back to the Music en het Carmelcollege hebben de handen ineen geslagen en verheugen zich erg op deze pré party, voorafgaande aan de Disco avond van Back to the Music “Tropical” zaterdag 27 augustus.


v.l.n.r.: Erik Krijgsman, Pauline Becker, Marcella de Vries, Geja Bergsma

Back to the Music Klazienaveen
Dit door Back tot the Music Klazienaveen georganiseerde festival staat in deze regio bekend als een evenement dat de grondvesten doet schudden. Waar het festival normaalgesproken voor 18 jaar en ouder is, hebben het Carmelcollege Emmen en de organisatie van Back to the Music de koppen bij elkaar gestoken om te gaan samenwerken en het toegankelijk te maken voor alle leerlingen. Zo ontstond het idee voor deze pré party! Dit Open Air Tropical festival Klazienaveen is een besloten aangelegenheid die exclusief georganiseerd is voor alle Carmelleerlingen van de aan de Wendeling gelegen vestiging.

Veel positieve reacties
De eerste reacties op deze uitnodiging zijn zeer positief. Zo wordt er gezegd dat het fijn is om elkaar te zien voordat het nieuwe schooljaar op maandag 29 augustus begint. In een gemoedelijke omgeving, met dans, muziek en een geweldige lichtshow, bijkletsen over de vakantie en natuurlijk de nieuwe brugklassers die elkaar deze avond al direct beter kunnen leren kennen.

Kennismaken met het Carmelcollege Emmen
Het Carmelcollege Emmen, die door veel ouders gezien wordt als een school die met de tijd meegaat, organiseert regelmatig voorlichtingsavonden en leuke proeflessen. Tijdens de doe-middagen of de verrijkingslessen kunnen basisschoolleerlingen uit Emmen en omgeving alvast kennis maken met de sfeer en de cultuur van de school. Daarnaast krijgen belangstellenden relevante informatie en heeft iedereen alle gelegenheid om vragen te stellen. De school maakt de data van deze activiteiten via de website en de basisscholen bekend. Daarnaast is het ook mogelijk om een rondleiding door de school te krijgen. Hiervoor kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met de school. Meer informatie is ook te vinden via de website www.carmelemmen.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda