AMATEURVOETBAL

FC Klazienaveen wint ook van Lutten

SLAGHAREN - FC Klazienaveen deed op sportpark De Kei in Slagharen wat het moest doen en dat was winnen van Lutten. Het werd 1-3, maar wel een eindstand die uiteindelijk gemakkelijk veel hoger had kunnen uitvallen als in de eerste helft het vizier bij de Klazienaveners wat scherper had gestaan.
Reageer!

Nipte overwinning voor koploper DZOH

EMMEN- In de zaterdag 2e klasse J moest DZOH het uit de tenen halen, maar won uiteindelijk een kwartier voor tijd via een doelpunt van Joel Zweerink. Dat betekende weer drie belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap waarin concurrent Gorecht met 3-2 van FC Meppel won. DZOH kreeg binnen drie minuten twee kansen via Marc Timmer en Aaron Brinks goede mogelijkheden, maar dat lukte net niet.
Reageer!

Bargeres uiteindelijk simpel langs Erica’86

ERICA - Via een 1-2 ruststand won Bargeres zaterdagmiddag de uitwedstrijd op Erica tegen Ericaâ??86 uiteindelijk met 4-1. Het begon allemaal zeer voortvarend voor Ericaâ??â??86. Joop van Veen wist al in het begin deze wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F de score te openen. 1-0. Het antwoord van Bargeres volgde daarna wel snel met een doelpunt van Marciano Hummel. 1-1.
Reageer!

Drenthina weet ook van LTC te winnen

ASSEN – In de zaterdag 2e klasse J deed Drenthina goede zaken door met 3-2 van het op de derde plaats staande LTC te winnen. Drenthina ging er vanaf het beginsignaal flink tegen aan en creëerde ook kansen. Nadat Ivar Drent nog tegen een gele kaart opliep, was het weer de onverwoestbare Janiek Arends die zijn ploeg de weg wees.
Reageer!

NWVV te sterk voor VVS Oostwold

OOSTWOLD – In de zaterdag 5e klasse D Is NWVV na afgelopen zaterdag met drie punten thuis gekomen na de uitwedstrijd tegen VVS Oostwold. Na een 0-2 ruststand wonnen de mannen van trainer Johan Hollen met 3-1. Voor NWVV scoorde Roy Super twee keer en de derde treffer wist Peter van Elten binnen te tikken.
Reageer!

Sc Angelslo onderuit in en tegen Mussel

MUSSEL – In de zaterdag 4e klasse D wilde Sc Angelslo graag weer met de volle punten naar huis wil reizen, maar Mussel bleek daar niet toe bereid. Terwijl de Emmenaren probeerden om van de nul af te komen, lukte dat de thuisclub wel. Na een half uur was Ewijn Wijnolds na een minuut of twintig trefzeker door de 1-0 te scoren.
Reageer!

FC Klazienaveen pakt puntje tegen Hollandscheveld

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D moest FC Klazienaveen zaterdagmiddag op sportpark De Planeet na ruim negentig minuten genoegen nemen met een 2-2 eindstand. De mannen van Patrick Beek kwamen wel twee keer op voorsprong, maar Hollandscheveld wist steeds weer aan te haken. FC Klazienaveen trad aan zonder bijna de volledige basis achterhoede wegens vakantie en schorsing.
Reageer!

Titan maakt geen fout tegen DVC’59

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 4e klasse D maakte koploper Titan op sportpark Bloemendaal in Nieuw Dordrecht geen fout. De wedstrijd tegen de plaatselijke trots DVC’59 werd na een 1-1 ruststand uiteindelijk met 3-1 gewonnen. De eerste helft ging het redelijk gelijk op tot aan de zestien met Titan als de ploeg die wat meer kansen creëerde maar verzuimde die te verzilveren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda