AMATEURVOETBAL

SVBO kan in Dalfsen niet winnen

DALFSEN - In de Zondag 1e klasse E verloor SVBO in en tegen Dalfsen met 4-1. Binnen vijf minuten stonden de geelzwarten al op een 1-0 door Vince van den Anker en halverwege wist de thuisclub de voorsprong te verdubbelen via Sam van den Anker. 2-0. Na de thee ging Dalfsen door waar het de eerste helft mee bezig was, want binnen twee minuten opnieuw wist te scoren. Jeroen Kampuis zorgde voor een 3-0 voorsprong.
Reageer!

Keuken Kampioen Divisie maandag en dinsdag

EMMEN - Het WK is nog in volle gang, maar de Keuken Kampioen Divisie gaat gewoon door! Zondag & maandag kan iedereen weer genieten van mooie wedstrijden. Wat dacht u van Willem II - NAC Breda of de Limburgse derby MVV Maastricht tegen VVV-Venlo?
Reageer!

Bargeres wint de derby tegen Sc Angelslo

EMMEN – De Emmer derby in de zaterdag 5e klasse G tussen Bargeres en Sc Angelslo werd een nipte 1-0 overwinning voor Bargeres. De winnende treffer werd al na een kwartier gescoord door Raymond de Graaf via een strafschop na een overtreding op Sander Kuipers binnen de zestien. Bargeres begon voortvarend aan de wedstrijd maar verzuimde direct enkele kansen te verzilveren. 1-0.
Reageer!

Roswinkel en SVBC niet verder dan 1-1

ROSWINKEL – In de zondag 5e klasse D kwamen Roswinkel en SVBC niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In het eerste kwartier van de wedstrijd probeerde medekoploper SVBC de wedstrijd naar hun hand te zetten en kregen daarvoor ook de kansen, maar paal en lat stondensucces in de weg. De thuisclub nam daarna heel langzaam de regie over omdat bij SVBC vooral in balbezit zeer slordig speelde.
Reageer!

SVBO stelt in 2e helft orde op zaken

BARGER OOSTERVELD – In de zondag 1e klasse E wist SVBO de thuiswedstrijd tegen Roden na een 0-1 achterstand uiteindelijk met 2-1 te winnen. Na een gelijk opgaande openingsfase nam Roden na een minuut of tien wel meer en meer de regie over en kregen ook een kansen. In de 20e minuut stond het dan ook wel terecht op 0-1 door een treffer van Nick van Arkel.
Reageer!

Twedo te sterk voor Gasselternijveen

GASSELTERNIJVEEN – De uitwedstrijd van Twedo in en tegen Gasselternijveen werd na een 1-2 ruststand met 1-3 gewonnen. Toch begonnen de Nieuw Amsterdammer niet echt goed aan de wedstrijd, want de thuisclub kwam na een kwartier verdiend op 1-0. Na een snelle omschakeling was het Menas Sihasale die de bal vanaf een meter of dertig over doelman Rick Mantingh tegen het net liet ploffen.
Reageer!

Boy Haitel matchwinner voor SVBO zat

GLIMMEN – In de zaterdag 4e klasse D won SVBO zat na een 0-0 ruststand met 1-0 van Glimmen. Het doelpunt van de Barger Oostervelders viel in de laatste minuut en Boy Haitel werd met zijn treffer de matchwinner. SVBO kreeg in de 1e helft al de mogelijkheid om te scoren, maar Niels Wessel en Danny Oosterdijk wisten grote kansen niet te verzilveren.
Reageer!

Weiteveense Boys zonder moeite langs Pekelder Boys

NIEUWE PEKELA - In de zondag 5e klasse D maakte koploper Weiteveense Boys in Nieuwe Pekela geen fout door met 4-1 van Pekelder Boys te winnen. De mannen van trainer Andre Steenhuis probeerden vanaf het begin de wedstrijd te maken, maar het was de thuisclub die halverwege de eerste helft op voorsprong kwam door een doelpunt van Demie Abee. 1-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda