AMATEURVOETBAL

SC Erica na de thee onderuit

ERICA – Na een 1-0 ruststand tussen Sc Erica en Hoogeveen drukte Hoogeveen in de tweede helft het verschil uit en won uiteindelijk met 3-1. De zondag derdeklasser SC Erica begon vol goede moed aan het duel tegen Hoogeveen en stond binnen tien minuten op een 1-0 voorsprong na slecht verdedigen bij Hoogeveen. Jasper Haandrikman bediende met een slimme pass spits Pelle de Vries en die wist de bal onhoudbare langs Hoogeveen doelman Renzo Hemmes te plaatsen.
Reageer!

Titan zonder moeite langs Roden

NIEUW WEERDINGE – Ook Titan wist zich voor de volgende ronde van de beker te plaatsen door een 5-2 overwinning op Roden. Na ene gelijk opgaande eerste helft was het Titan dat met een doelpunt van Harmjan Moesker met een 1-0 voorsprong de rust in ging. Na de thee begon het pas echt te lopen bij de roodwitten ook al wist Roden nog wel op 1-1 te komen.
Reageer!

VV Emmen door naar de 2e KO-Ronde

DALEN – Zondag 1e klasser Emmen VV bleek zondagmiddag een maatje te groot voor Dalen, want na een 0-2 ruststand wonnen de Emmenaren met 3-1. Halverwege de eerste helft was het Djairo Fik die binnen vijf minuten twee keer scoorde en voor een 0-2 ruststand zorgde. Dalen ging daarna nog wel op jacht naar een beter resultaat. Hat kreeg nog even hoop toen Niels Koert rond de 70e minuut de aansluitingstreffer wist te scoren. 1-2.
Reageer!

DZOH ook na vier wedstrijden nog ongeslagen

EMMEN - In de zaterdag 1e klasse E van district Oost wist DZOH op een regenachtig sportpark in de Rietlanden de vierde wedstrijd in de nog jonge competitie met 3-1 te winnen van Hulzense Boys. De ploeg van trainer Marc van Meel moest aanvankelijk toezien hoe de gasten uit Nijverdal in de eerste helft tot de 1-1 de bovenliggende partij was. Dat leverde vrij snel de 0-1 op via Kevin Ruiterkamp, maar daarna begon DZOH weer terrein te herwinnen en dat leverde rond de 25e minuut de gelijkmaker op van Max Heijnen.1-1 en hiermee gingen de mannen ook aan de thee.
Reageer!

NWVV wint in spektakelstuk met 5-4 van BSVV

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 4e klasse D won NWVV zaterdagmiddag de thuiswedstrijd met 5-4 van BSVV. De gasten uit Bovensmilde zaten er vanaf het begin fel op, maar NWVV de eerste kans en die was ook direct raak. Een hoekschop van Peter van Elten werd door Marko Mihalj binnen gekopt.1-0. BSVV kwam na een snelle uitbraak met Marten Homan vrij voor doelman Damy Sinot en dat betekende 1-1.
Reageer!

Twedo wint verdiend van Schoonebeek

NIEUW AMSTERDAM/VEENOORD – In de zondag 3e klasse D stond zondagmiddag de wedstrijd Twedo - Schoonebeek op de rol en Twedo won de wedstrijd verdiend met 2-0. Twedo begon goed aan de tweede helft en kwam in de 57e minuut verdiend op voorsprong kwam. Jeffrey Berens kreeg de bal niet weg en Bram Vuuregge kon de bal op pikken en vervolgens breed leggen op Dimitrios Lazaridis die de bal van dichtbij in het lege doel kon tikken, 1-0.
Reageer!

Bargeres pakt ook in en tegen Zuidwolde de volle winst

ZUIDWOLDE - In de zaterdag 5e klasse G staat op Bargeres op dit moment geen maat. De ploeg van trainer Geert Aalderink was ook zaterdag in Zuidwolde de betere ploeg en won na een 1-1 ruststand met 3-1. Halverwege de eerste helft wist Rob van de Graaff de Emmenaren op voorsprong te zetten, maar Zuidwolde wist enkele minuten later wel weer op gelijke hoogte komen via Lex van Duren.
Reageer!

CEC laat punten achter in Steenwijk

STEENWIJK – In deze zaterdag 5e klasse C liep CEC tegen Steenwijker Boys een 2-1 nederlaag op en daar was CEC trainer Reinier Pruim niet blij mee: ,,In de eerste helft waren wij de beter voetballende ploeg, maar voorin wisten wij de uitgespeelde kansen niet in doelpunten om te zetten. Aan de ander kant was het Steenwijker Boys dat met twee snelle counters in de omschakeling wel het net wisten te vinden”.
Reageer!

SVBO zat pakt in slotfase nog een punt

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D wist SVBO vlak voor tijd in de wedstrijd tegen Haulerwijkse Boys nog een puntje in eigen huis te houden door een late treffer van Twan Waidijk en de eindstand op 1-1 wist te zetten. SVBO trainer Jan Moes was uiteindelijk wel tevreden met dit puntje gezien de hele wedstrijd: ,,De 1e helft eindigde na een gelijk opgaande strijd in een 0-0 ruststand ook al waren er hier en daar wel kansen, maar Haulerwijkse Boys is best een goed voetballende ploegâ??.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda