Atletiek

Axman Challenge koud, maar verslavend

EXLOO -?? Stilstaan is geen optie. Niet voor de deelnemers, want de finish moet gehaald worden, maar ook niet voor de organisatie van de Axman Challenge in Exloo. De verplaatsing naar de bossen van Exloo blijkt namelijk een gouden greep. Het zonnetje scheen, hoewel het best wel een beetje warmer had gekund, en de bomen in herfsttooi zorgden voor een prachtige ambiance. De meeste deelnemers hadden daar echter geen oog voor.
Reageer!

3e Lightrun in donker Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Ook in 2018 zetten we tijdens de derde editie van de Lightrun samen met jou Klazienaveen in de spotlights. Een sportief én heel gezellig evenement voor jong en oud waar je, getooid met lichtjes en andere lichtgevende attributen, een parcours aflegt van 4 of 6 mijl. Zorg jij ook voor bewegende lichtjes in het donker?
Reageer!

HARDLOOPCLINIC start to REGIOBANK heller&heller ZANDSTROOISTERLOOP

SCHOONEBEEK - De REGIOBANK heller&heller ZANDSTROOISTERLOOP (met vooraf de KIDSRUN Camping EMMEN) begint een steeds groter evenement te worden, en is op de vrijdag laatste weekend in augustus niet meer weg te denken uit de feestweek in Schoonebeek.
Reageer!

Spannende strijd verwacht tijdens jubileum Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Aanstaande zaterdag klinkt voor de 35e keer het startschot voor het Drenthe Loopfestijn, met een topbezetting op de halve marathon dames. Er staan drie atletes aan de start die in staat zijn het parcoursrecord van de halve marathon dames te verbeteren. De grootste favoriet is de Keniaanse Lilian Jelagat met een PR van 1.10 uur op deze afstand.
Reageer!

Het aftellen is begonnen

KLAZIENAVEEN - Aanstaande zaterdag 26 mei 2018 is het zover, het 35e Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen. De voorinschrijving is inmiddels gesloten en iedereen die zich al heeft ingeschreven heeft zijn of haar startnummer thuis ontvangen. Nog geen startnummer ontvangen? Stuur dan even een mail naar vragen@drentheloopfestijn.nl.
Reageer!

Voorinschrijving Drenthe Loopfestijn sluit dinsdag 1 mei

KLAZIENAVEEN – Aanstaande dinsdag 1 mei sluit de voorinschrijving van het 35ste Drenthe Loopfestijn. Tot en met dinsdag kunnen hardlopers zich via www.drentheloopfestijn.nl voorinschrijven voor de jubileumeditie van het Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei. Alle lopers die zich hebben aangemeld tijdens de voorinschrijving krijgen hun startnummer, met daarop hun voornaam, thuisgestuurd.
Reageer!

Zoë Hartman gekozen tot Miss Marathon 35e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De 21-jarige Zoë Hartman uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2018. Tijdens het 35e Drenthe Loopfestijn op zaterdagavond 26 mei zal zij de prijzen uitreiken aan de winnaars op de halve marathon, 10 kilometer en de 4 mijl. Tevens geeft zij het startschot voor de Kidsrun.Zoë Hartman werd in 2017 gekroond tot Miss Klazienaveen en is sindsdien in deze hoedanigheid bij veel sportevenementen aanwezig geweest.
Reageer!

Verkenning parcours 4Mijl van Emmen

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd het vernieuwde parcours van de 4Mijl Emmen enthousiast verkend door de deelnemers van De 4Mijl Emmen clinic van E.A.C. De Sperwers. Vanaf zaterdag 3 februari werd bij E.A.C. De Sperwers de clinic voor de 4 mijl van Emmen gegeven. De deelnemers zijn in acht weken, onder leiding van door Atletiek Unie gediplomeerde trainers voorbereid op het lopen van hun doel het lopen van de 4 mijl van Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda