Atletiek

28e editie Udikloop in een nieuw jasje

KLIJNDIJK - Op zaterdag 19 januari 2019 organiseert stichting Udik de 28e editie van de Udikloop. Zoals ieder jaar staat er een 10 km run op het programma. Komende editie is het parcours van deze afstand helemaal vernieuwd. Met de nieuwe 4 mijlrun hoopt de organisatie tevens een mooie nieuwe afstand en een nieuw parcours toe te voegen.
Reageer!

Alwin Heijting en Verona Gerth winnen Oliebollencross Nieuw Dordrecht

NIEUW DORDRECFHT - Vanmiddag werd voor de 48e keer de traditionele oliebollencross in Nieuw Dordrecht georganiseerd door de plaatselijke voetbalvereniging DVC 59. De 7.2 km wedstrijdloop werd bij de dames+17 gewonnen door Verona Gerth uit Klazienaveen in een tijd van 29.31. Bij de heren 17+ was Alwin Heijting(27 onder) uit Erm met en tijd van 22.55 minuten de snelste.
Reageer!

22e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 8 december de 22e Schuler-Snertloop gehouden georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek. Het parkoers van de Schuler-Snertloop gaat als vanouds weer over verharde wegen en bospaden. Er wordt gebruik gemaakt van elektronische tijdwaarneming. De wedstrijd - recreatieloop voor jong en oud van de 5 en 10 kilometer begint om 14.30 uur. Voor beide afstanden bedragen de inschrijfkosten € 7.00.
Reageer!

Axman Challenge koud, maar verslavend

EXLOO -?? Stilstaan is geen optie. Niet voor de deelnemers, want de finish moet gehaald worden, maar ook niet voor de organisatie van de Axman Challenge in Exloo. De verplaatsing naar de bossen van Exloo blijkt namelijk een gouden greep. Het zonnetje scheen, hoewel het best wel een beetje warmer had gekund, en de bomen in herfsttooi zorgden voor een prachtige ambiance. De meeste deelnemers hadden daar echter geen oog voor.
Reageer!

3e Lightrun in donker Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Ook in 2018 zetten we tijdens de derde editie van de Lightrun samen met jou Klazienaveen in de spotlights. Een sportief én heel gezellig evenement voor jong en oud waar je, getooid met lichtjes en andere lichtgevende attributen, een parcours aflegt van 4 of 6 mijl. Zorg jij ook voor bewegende lichtjes in het donker?
Reageer!

HARDLOOPCLINIC start to REGIOBANK heller&heller ZANDSTROOISTERLOOP

SCHOONEBEEK - De REGIOBANK heller&heller ZANDSTROOISTERLOOP (met vooraf de KIDSRUN Camping EMMEN) begint een steeds groter evenement te worden, en is op de vrijdag laatste weekend in augustus niet meer weg te denken uit de feestweek in Schoonebeek.
Reageer!

Spannende strijd verwacht tijdens jubileum Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Aanstaande zaterdag klinkt voor de 35e keer het startschot voor het Drenthe Loopfestijn, met een topbezetting op de halve marathon dames. Er staan drie atletes aan de start die in staat zijn het parcoursrecord van de halve marathon dames te verbeteren. De grootste favoriet is de Keniaanse Lilian Jelagat met een PR van 1.10 uur op deze afstand.
Reageer!

Het aftellen is begonnen

KLAZIENAVEEN - Aanstaande zaterdag 26 mei 2018 is het zover, het 35e Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen. De voorinschrijving is inmiddels gesloten en iedereen die zich al heeft ingeschreven heeft zijn of haar startnummer thuis ontvangen. Nog geen startnummer ontvangen? Stuur dan even een mail naar vragen@drentheloopfestijn.nl.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda