Inschrijving Drenthe Marathon van start

De inschrijving sluit aanstaande zondag

Tot en met aanstaande zondag 5 mei kun je je nog inschrijven voor het Drenthe Loopfestijn 2019 op zaterdag 25 mei aanstaande.

Welke afstand ga jij lopen?
- 4 mijl;
- 10 kilometer;
- of de halve marathon?

Voor de jongste lopers organiseren we een Kidsrun!

Afgeronde rechthoek: Klik hier om direct in te schrijven

Programma

17.00 uur: Kidsrun 1000 m
17.15 uur: Kidsrun 2000 m

18.00 uur: halve marathon
18.15 uur: 4 mijl
19.15 uur: 10 kilometer

Inschrijfbureau
Alle startnummers kunnen op zaterdag 25 mei vanaf 13.30 uur afgehaald worden van het inschrijfbureau. Het inschrijfbureau bevindt zich in Esdal College Klazienaveen.

Ook is het mogelijk om je hier in te schrijven via de na-inschrijving. Dit is mogelijk op de wedstrijddag vanaf 13.30 uur tot een half uur voor aanvang van de betreffende wedstrijd.

Parkeren
Bij het Esdal College is parkeergelegenheid. Indien deze parkeerplaats vol is kunnen deelnemers parkeren op de parkeerplaats bij O.B.S. De Spil / Katholieke Kerk. Dit is op een kleine 5 minuten loopafstand van het Esdal College.

Nicole Eikens is Miss Marathon

De 18-jarige Nicole Eikens uit Klazienaveen is gekozen tot Miss Marathon 2019. Tijdens het 36e Drenthe Loopfestijn zal zij de prijzen uitreiken aan de winnaars op de halve marathon, 10 kilometer en de 4 mijl. Tevens geeft zij het startschot voor de Kidsrun.

De geboren en getogen Klazienavener zegt zelf geen hardloper te zijn, maar is wel ieder jaar aanwezig bij het Drenthe Loopfestijn als supporter.

In 2018 heeft Nicole Eikens meegedaan aan de Miss Klazienaveen verkiezing, waarin zij als tweede eindigde. Eerder werd ze gevraagd om als Miss aanwezig te zijn bij de Triathlon Klazienaveen.

Tot zaterdag 25 mei in Klazienaveen


Graag zien we jullie allemaal op zaterdag 25 mei in Klazienaveen aan de start van de halve marathon, 10 kilometer, 4 mijl of de Kidsrun!

Beleef samen met ons en alle enthousiaste toeschouwers het Drenthe Loopfestijn 2019.

Afterparty

Na de wedstrijd is er tijd voor feest! Kaarten voor 'Het grootste café van Klazienaveen' zijn te koop bij Bruna Klazienaveen. Samen met o.a. Tino Martin en Melrose ga jij een fantastische afterparty beleven!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda