Het aftellen is begonnen

KLAZIENAVEEN - Aanstaande zaterdag 26 mei 2018 is het zover, het 35e Drenthe Loopfestijn in Klazienaveen. De voorinschrijving is inmiddels gesloten en iedereen die zich al heeft ingeschreven heeft zijn of haar startnummer thuis ontvangen. Nog geen startnummer ontvangen? Stuur dan even een mail naar vragen@drentheloopfestijn.nl.

Bezoek onze website

Het aftellen kan beginnen!

Zaterdag 26 mei 2018

Klazienaveen

Drenthe Loopfestijn

Bezoek onze website

Inschrijving

Nog niet ingeschreven maar wel meelopen? Dat kan! Aanstaande zaterdag is het inschrijfbureau vanaf 13.30 uur geopend. Inschrijven kan vanaf dit tijdstip tot een half uur voor aanvang van de betreffende wedstrijd. Het inschrijfbureau bevindt zich in Esdal College Klazienaveen.

In het Esdal College zijn douches en kleedkamers aanwezig.
Let op: het Esdal College sluit om 22.00 uur!

Starttijden

Hieronder een overzicht van alle starttijden:
17.30 uur: start Esdal Run 3 kilometer
18.15 uur: start Kidsrun 1 kilometer
18.30 uur: start Kidsrun 2 kilometer
19.00 uur: start 10 kilometer (tevens Drents Kampioenschap)
19.15 uur: start halve marathon (tevens Noord Nederlands Kampioenschap)
20.30 uur: start 4 mijl

Speaker
Herman Weening is de speaker tijdens het 35e Drenthe Loopfestijn. Hij is geen onbekende in Klazienaveen, in 1985 en 1991 stond hij aan de start van de hele marathon.

Wedstrijdleiding
Net als vorig jaar worden de wedstrijden gelopen onder leiding van wedstrijdleider Bert Veen uit Oude-Pekela. Verder zijn er 2 scheidsrechters en 10 juryleden aanwezig.

Parcoursmeting halve marathon
Een nieuw parcours vraagt om een nieuwe meting. Inmiddels heeft de Atletiek Unie het nieuwe parcours voor de halve marathon officieel gemeten en hiervoor akkoord gegeven. Dus...kom maar door met die recordtijden!

Supporter van Sport

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda