Atletiek

De 1e Kids Mud Run van Noord-Nederland in Emmen

EMMEN – Zondag 3 juli 2016 vindt bij de Grote Rietplas in Emmen de allereerste editie plaats van de Kids Mud Run: een prestatieloop door de modder voorzien van diverse hindernissen.
Reageer!

Programma GeoparkHondsrug crosscircuit bekend

ROLDE - Er komt een 3e editie van het GeoparkHondsrug crosscircuit. Hierover hebben de organisatie en de sponsoren overeenstemming bereikt. Net als afgelopen crossseizoen bestaat het circuit uit 6 wedstrijden door de mooie natuur van het Geopark De Hondsrug. Vijf van de wedstrijden in de gemeente Aa en Hunze en de Boomkroonpadcross in de gemeente Borger-Odoorn.
Reageer!

Start to Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK - Loopgroep Schoonebeek organiseert dit jaar een Loopclinic voor sportievelingen (jong en oud) als voorbereiding op de 5 en 10 km van de Zandstrooisterloop op vrijdag 26 augustus.
Reageer!

Groningen kleurt roze tijdens Gasterra Ladiesrun Groningen op 12 juni

GRONINGEN - Groningen kleur roze. Bijna 1.500 sportieve dames gaan zondag 12 juni van start bij de negende editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Hét jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen waar je kunt kiezen uit vier afstanden; 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km.
Reageer!

Loopgroep Schoonebeek houdt clinics

SCHOONEBEEK - Loopgroep Schoonebeek start dinsdag 7 juni met clinics. De trainingen dienen als voorbereiding op de Zandstrooisterloop, die op vrijdag 26 augustus in Schoonebeek wordt gehouden.
Reageer!

Uitslagenlijst 33e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN - Zondag werd het 33e Drenthe Loopfestijn Klazienaveen gehouden en de senioren categorien werden beheerst door lopers uit Kenia, Etiopie en Tjechie, De marathon bij de heren werd gewonnen door Davith Tutoh uit Kenia en bij de dames was Tereza Zuzakova (Tjechie)de snelste.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda