Atletiek

Volg deelnemers live met de vernieuwde 4 Mijl App 30e editie 4 Mijl

GRONINGEN - De 4 Mijl van Groningen, die op zondag 9 oktober haar 30ste jubileum viert, heeft een gloednieuwe app waarin het mogelijk is om deelnemers live te volgen op weg naar de finish. Met zogeheten ‘Live-tracking’ zijn alle deelnemers automatisch te volgen op basis van zijn of haar startnummer. De gratis 4 Mijl app is vanaf nu te verkrijgen voor Apple en Android en bevat bovendien de vertrouwde persoonlijke looproute.
Reageer!

Laatste startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen

GRONINGEN - 30e editie 4 Mijl – organisatie zoekt deelnemers die alle edities hebben gelopen.Na een overweldigende start zijn er nog slechts 1.000 startbewijzen voor de 4 Mijl van Groningen op zondag 9 oktober beschikbaar.
Reageer!

Alwin Heijting snelste bij 14e Zandstrooisterloop in Schoonebeek

SCHOONEBEEK - De 10 kilometer bij de veertiende Zandstrooisterloop is dit jaar gewonnen door Alwin Heijting uit Nieuw Amsterdam in 33.22 minuten. Hij bleef hierdoor de plaatselijke favoriet Joost Hindriks uit Schoonebeek 36 seconden voor, die eindigde in 33.58 minuten.
Reageer!

Word jij ook een hardloper??

EMMEN - Hardlopen is een steeds populair wordende manier om fit te worden, ook in Emmen en omstreken. Voor diegene die wel willen hardlopen, maar er maar niet toe komen, biedt de Emmense atletiekvereniging E.A.C De Sperwers hulp aan door middel van een 7 weekse cursus Start to Run.
Reageer!

De 1e Kids Mud Run van Noord-Nederland in Emmen

EMMEN – Zondag 3 juli 2016 vindt bij de Grote Rietplas in Emmen de allereerste editie plaats van de Kids Mud Run: een prestatieloop door de modder voorzien van diverse hindernissen.
Reageer!

Programma GeoparkHondsrug crosscircuit bekend

ROLDE - Er komt een 3e editie van het GeoparkHondsrug crosscircuit. Hierover hebben de organisatie en de sponsoren overeenstemming bereikt. Net als afgelopen crossseizoen bestaat het circuit uit 6 wedstrijden door de mooie natuur van het Geopark De Hondsrug. Vijf van de wedstrijden in de gemeente Aa en Hunze en de Boomkroonpadcross in de gemeente Borger-Odoorn.
Reageer!

Start to Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK - Loopgroep Schoonebeek organiseert dit jaar een Loopclinic voor sportievelingen (jong en oud) als voorbereiding op de 5 en 10 km van de Zandstrooisterloop op vrijdag 26 augustus.
Reageer!

Groningen kleurt roze tijdens Gasterra Ladiesrun Groningen op 12 juni

GRONINGEN - Groningen kleur roze. Bijna 1.500 sportieve dames gaan zondag 12 juni van start bij de negende editie van de GasTerra Ladiesrun Groningen. Hét jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen waar je kunt kiezen uit vier afstanden; 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda