Inschrijving Bommen Berendloop geopend

GRONINGEN - Op zaterdag 27 augustus viert Groningen feest tijdens het ‘Gronings Ontzet’, beter bekend als Bommen Berend. Een van de vele activiteiten is de Bommen Berendloop op zondag 28 augustus. Afstanden zijn de 1 km Kidsrun, 6,4 km, 10 km en de halve marathon. Vanaf dinsdag 10 mei is de online inschrijving geopend via www.bommenberendloop.nl


Groene route
Bijzonder aan de loop is het lopen door de natuur. Het parcours kent overwegend groene routes, waaronder door natuurgebied De Onlanden en voert door de drie gemeenten Groningen, Noordenveld en Tynaarlo. De start en finish van alle afstanden is op de atletiekbaan in het Stadspark in Groningen.

Goede doel: natuurmonumenten
Natuurmonumenten is het goede doel. Natuurmonumenten is een landelijke natuurbeschermingsorganisatie met meer dan 355 natuurgebieden. De Onlanden is daar één van. Dit nieuwe natuur- en waterbergingsgebied is ideaal om te fietsen, te wandelen of gericht te trainen voor een hardloopwedstrijd. Met de donaties wil Natuurmonumenten het gebied verder recreatief inrichten.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.bommenberendloop.nl en volg de Bommen Berendloop ook op Facebook en Twitter.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda