ROPARUN op 1e Pinksterdag Een unieke belevenis dwars door Media Markt Emmen heen

EMMEN - Op 1e Pinksterdag 15 mei komt de Roparun door Emmen en wel dwars door Media Markt Emmen! De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De route vanuit Hamburg loopt via Bremen, Emmen, Almelo, Apeldoorn naar Rotterdam. Bij dit unieke evenement wordt in teamverband geld bijeengebracht om de kwaliteit van leven van kankerpatiënten te verbeteren. De 25e editie van de Roparun vindt plaats tijdens het pinksterweekend. De roparunners zullen door het centrum van Emmen rennen en dus ook dwars door de Media Markt heen. In het kader van de run is er de hele dag van 10:00 tot 17:00 uur live muziek op het Noorderplein en zijn er allerlei leuke demo’s in de Media Markt.

Roparun
Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Gemiddeld bestaat een team uit 25 personen. Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties.

Activiteiten
In Media Markt is er onder andere een workshop sportfotografie van Nikon waarbij allerlei tips en tricks uitgelegd worden, een demo van sodastream, dolce gusto en een drone demo van DJI Phantom 3 Pro. Op het Noorderplein wordt ook geld ingezameld voor het goede doel. Ter ondersteuning van de lopers en het publiek is er de hele dag live muziek met DJ Ferry (party), de AcousticChiefs en Unplugand Play. Restaurant ChezNous heeft een speciale Roparun lunch. Kortom, het belooft een gezellige en sportieve dag te worden op het Noorderplein.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda