Motorsport

Van der Mierden en Schoenmakers kijken uit naar thuis GP in Valkenswaard

EMMEN - Niet veel deelnemers van de Grand Prix in Valkenswaard kunnen zeggen dat de wedstrijd bijna in hun tuin wordt verreden. Dit is voor Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team wel het geval want hij woont op slechts een paar honderd meter van het circuit.
Reageer!

Wisselend succes voor Gebben van Venrooy Kawasaki Racing in GP van Trentino

ARCO DI TRENTO - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in zijn eerste Grand Prix van 2017 in het Italiaanse Arco di Trento zeven WK punten weten te scoren. In de eerste manche kwam hij bij de start in aanraking met een andere rijder en moest een inhaalrace rijden. Na een zwaar bevochten wedstrijd wist hij er toch nog een punt uit te slepen.
Reageer!

William Kruit redelijk debuut in zwaardere klasse

EMMER COMPASCUUM – Tweevoudig Nederlands kampioen William Kruit uit Emmr Compascuum kan toch wel met een tevreden gevoel terugkijken op zijn debuut in de 500cc klasse.
Reageer!

Husqvarna SKS rijders in de punten in de Dutch Masters in Oss

OSS - Sven van der Mierden is in de Dutch Masters of Motocross MX1 in Oss op een zeventiende plaats geëindigd. Sven wist in de eerste manche vijftiende te worden en kwam na twee valpartijen in de tweede manche op een achttiende plaats over de finish. Michel Schoenmakers werd met een vijftiende en een achtentwintigste plaats negentiende totaal in de MX2 klasse. Ook Nick Horsten mocht zich proberen te plaatsen en werd in de eerste manche drieëndertigste en negenentwintigste. Carsten Goedegebure strandde helaas in de kwalificaties.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt podiumplaats in ONK MX1 in Axel

AXEL - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Axel een podiumplaats in de wacht weten te slepen. Van der Mierden kwam in zowel de eerste als de tweede manche sterk voor de dag en werd met tweemaal een vierde plaats derde in het dagklassement. De MX2-rijders kenden tegenslag want alleen Carsten Goedegebure wist beide manches uit te rijden en finishte op een zeventiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt podiumplaats in ONK MX1 in Axel

AXEL - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Axel een podiumplaats in de wacht weten te slepen. Van der Mierden kwam in zowel de eerste als de tweede manche sterk voor de dag en werd met tweemaal een vierde plaats derde in het dagklassement.
Reageer!

Sven van der Mierden begint het ONK MX1 in de top tien in Heerde

HEERDE - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is bij de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Heerde op een zevende plaats geeindigd. Van der Mierden reed twee constante manches en wist in het sterke deelnemersveld beide keren op een zevende plaats te eindigen.
Reageer!

Van der Mierden en Schoenmakers in de top tien in ONK in Mill

MILL - Sven van der Mierden en Michel Schoenmakers van het Husqvarna SKS Racing NL team zijn in de tweede wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap in Mill in de top tien geeindigd. Van der Mierden werd in beide manches van de MX1 klasse achtste en Schoenmakers slaagde er met een elfde en een tiende plaats in de manches in om negende te worden in het dagklassement.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda