Top weekend voor team Kruit

EMMER COMPASCUUM - Drie weken nadat William zijn enkel brak tijdens een speedway wedstrijd in Belgie reed hij alweer een grasbaan wedstrijd in het Friese Noordwolde. Met een brace om zijn voet ging hij de strijd alweer aan om zijn punten te scoren aangezien hij op dit moment bovenaan staat in de kampioenschap.


In alle 3 manches wist hij een tweede plaats te halen ondanks dat in de derde manche drie keer gestart moest worden door een aantal valpartijen van andere coureurs. Hij wist hierdoor tweede te worden over de hele dag en was hiermee uiterst tevreden.

Aanstaande zaterdag staat William in het Duitse Werlte aan de start waar hij het tegen 25 andere coureurs moet opnemen in de training om zich te plaatsen voor de wedstrijd die ‘s avonds verreden word. Er kunnen zich slechts 12 rijders voor plaatsen. Delina stond zaterdag en zondag aan de start in de 125cc special klasse.

Ze had super starts en ging al verschillende keren een aantal coureurs voorbij. Ze is zaterdag zesde geworden en zondags zelfs vierde op de zeer zware baan. Ook Delina staat 22 juli in Werlte aan de start in de 125cc special klasse. Haar eerste internationale wedstrijd waar ze weer een hoop ervaring wil opdoen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda