In deze categorie

Wielrennen

Elmar Reinders op het podium in Zeeland

PHILIPPINE – Zoals gebruikelijk kent Elmar Reinders weer een sterk voorseizoen. De renner uit Emmerschans is elke week voorin te vinden en dat was ook weer het geval in Zeeland, waar de Omloop van de Braakman werd gereden.
Reageer!

Floor Weerink winnares in Duitsland

BÖRGER - Bij gebrek aan wedstrijden in eigen land, staken heel veel Nederlandse wielrenners de grens over om in Duitsland deel te nemen aan de 6e GP der Gemeinde Börger. Niet zonder succes, want in de meeste gevallen waren het de Nederlanders, die er met de hoofdprijzen vandoor gingen. Floor Weerink uit Exloo greep de zege bij de junior-vrouwen.
Reageer!

Theaterkoor Dwarzz viert tienjarig bestaan in VanSlag

BORGER – Op het toneel van Cultuurpodium VanSlag in Borger staat op zaterdag 16 en zondag 17 april het bijzondere theaterkoor Dwarzz. Het Drentse koor viert dan het tienjarig bestaan. Dwarzz is opgericht in 2006 en wist al vrij snel dat het niet een ‘gewoon’ koor zou worden.
Reageer!

Tijmen Eising tweede in Portugal

PORTUGAL - Tijmen Eising rijdt met de Metec-ploeg momenteel een rittenkoers in Portugal. In de beide eerste etappes kwamen de Nederlanders er niet aan te pas, maar in de 3e etappe (vrijdag) was het raak. Johim Ariesen (Rhenen) won de sprint en Eising (rechts op de foto) maakte het succes voor zijn ploeg compleet door als 2e te finishen. Een dag later won Jarno Gmelich Meijling (ex-winnaar van de Gouden Pijl) de 4e etappe.
Reageer!

Arianna Pruischer sprint naar derde plek

STRIJEN - Wielrenster Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht tenslotte, was succesvol in de Omloop van Strijen. Zij werd 3e door de sprint van het peloton te winnen. De zege ging naar de Belgische Nathalie Bex uit Sint Truiden, die samen met Claudia Jongerius (Hoogerheide) een kleine voorsprong had opgebouwd.
Reageer!

Elmar Reinders op het podium

UITHUIZERMEEDEN - Wielrenner Elmar Reinders uit Emmerschans heeft beslag gelegd op een podiumplaats in de Ronde van Groningen. Deze klassieker, die de renners door het Noorden van de provincie voerde, ging over een afstand van 176 km.
Reageer!

Tijmen Eising 2e in Portugal

Tijmen Eising rijdt met de Metec-ploeg momenteel een rittenkoers in Portugal. In de beide eerste etappes kwamen de Nederlanders er niet aan te pas, maar in de 3e etappe (vrijdag) was het raak.
Reageer!

Arianna Pruisscher 3e in Strijen

STRIJEN - Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht tenslotte, was succesvol in de Omloop van Strijen. Zij werd 3e door de sprint van het peloton te winnen. De zege ging naar de Belgische Nathalie Bex uit Sint Truiden, die samen met Claudia Jongerius (Hoogerheide) een kleine voorsprong had opgebouwd.
Reageer!

Veeldeelnemers op de Meerdijk

EMMEN – Ruim honderd renners namen zaterdag deel aan de trainingsritten op de Meerdijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda