In deze categorie

Wielrennen

Rick Koekoek tweede bij wereldbeker Biketrial

POLEN – De Nederlands kampioen Biketrial Rick Koekoek uit Erica heeft zilver gewonnen bij de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen in Polen. Biketrial is een behendigheidssport waarbij op een fiets een parcours met hindernissen wordt afgelegd.
Reageer!

Zes medailles voor renners WSV Emmen

ANNEN – Op Pinkstermaandag is in de directe omgeving van Annen gestreden om de districtstitels wielrennen. Alleen renners, die lid zijn van een Noordelijke wielervereniging, komen daarvoor in aanmerking. Danilo Wattez, die lid is van WSV Emmen, greep de titel bij de junioren. Zijn ploegmaat Justin Kloese uit Emmen sleepte de zilveren medaille in de wacht. Dat deed ook Tim Koote, die het wielrennen weer heeft ‘opgepakt’ na een aantal jaren onderbreking. De oorspronkelijk uit Nieuw-Weerdinge afkomstige renner kwam in de Sportklasse als 2e over de streep. Good-old Coen Holzhauer uit Emmen behaalde het brons bij de Masters, de vroegere veteranen. Brons was eveneens weggelegd voor schaatsster Sterre Jonkers en Lieke Nooijen uit Coevorden. Jeff Vermeulen uit Exloo, die lid is van NWV Groningen, werd districtskampioen bij de elite-renners. Hij klopte zijn ploegmaat Elmar Reinders in een lange sprint.
Reageer!

Tessa en Nick Geerling al weer in vorm op de BMX

SCHOONEBEEK - Het BMX seizoen is inmiddels al weer in volle gang en dat betekent dat ook Tessa en Nick Geerling het er al weer flink druk mee hebben. Beide toppers zijn al weer druk aan het trainen in Papendal geweest.
Reageer!

ElmarReinderswint 25e Zuidenveldtoer

NIEUW AMSTERDAM - Elite-rennerElmarReindersverkeert in eenuitstekendevorm. Datbeweeshijzaterdag met winst in de Zuidenveldtour. Een dag later was hijalweer in staatomzichtemengen in de strijd om de winst in de Drielandenomloop, eentopklassieker in het heuvelland van Zuid-Limburg. Elmarkwamals 5e over de streep op 8 seconden van eendrietalkoplopers, waarvan ex-prof JetseBol de sprint won. Rick OttemauitMuntendam, onlangswinnaar in Beilen, werd 2e en Hartthijs de Vries uitKollum 3e.
Reageer!

Meisjes WSV Emmen op het podium

SINAAI – In het Belgische Sinaai was het zondag ‘ladies day’. Het wielerprogramma in dit Oost-Vlaamse dorp aan de Zeeuwse grens omvatte wielerwedstrijden voor vrouwen, junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes. Er stonden behoorlijk wat Nederlandse deelneemsters aan de start, zoals Yvet Schoonewille (Klazienaveen) en Rose Kloese (Emmen), die beide bij de nieuwelingen-meisjes rijden.
Reageer!

Reinders overtuigend winnaar Zuidenveldtour

DALEN/NIEUW-AMSTERDAM – Elmar Reinders uit Emmerschans heeft de jubileumeditie van de Zuidenveldtour op zijn naam geschreven. Daarmee kreeg de organisatie wederom een aansprekende naam op de erelijst.
Reageer!

25e Zuidenveldtour

DALEN - Zoals al eerder aangekondigd, wordt op zaterdag 30 april 2016 voor de 25e keer de Zuidenveldtour gereden. Een zilveren jubileum dus, waarmee deze wedstrijd toetreedt tot een zeer select groepje van Nederlandse wielerklassiekers.
Reageer!

Elmar Reinders weer op het podium

MEERKERK - Elmar Reinders (Emmerschans) heeft zijn succesvolle voorjaarscampagne voortgezet met alweer een podiumplaats. Dit weekend werd hij 2e in de Arno Wallaard Memorial, een UCI-klassieker door het polderlandschap van de Alblasserwaard.
Reageer!

Presentatie wielerploeg Velo51 Cycling

EMMEN - In een stijlvolle en goed gevulde showroom bij Broekhuis Emmen presenteerde de wielerploeg Velo51 Cycling Team haar sponsoren en renners. Een mooie mix van jonge talenten en door de wol geverfde routiniers toonden hun frisse tenue en spraken hun ambities uit voor het wielerseizoen 2016.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda