Wielrennen

Arianna Pruisscher regio-kampioen

MIERLO - Wielrenster Arianna Pruisscher uit Nieuw-Dordrecht heeft in Noord-Brabant de zogeheten Kersenronde op haar naam geschreven. Deze wedstrijd over 60 km in en rondom Mierlo gold tevens als regio-kampioenschap van alle Zuidelijke wielerdistricten. Zij versloeg in de sprint al haar concurrenten, waarvan Yara Kastelijn (Neerkant) beslag legde op het zilver en Karlijn Swinkels (Handel) op het brons.
Reageer!

Dubbelslag Bjarne Hemme in jeugdmeerdaagse

EMMEN - Er lijkt maar geen einde te komen aan de successenreeks van Bjarne Hemme. De jeugdrenner uit Erica reed een bijzonder succesvolle Jeugdmeerdaagse, die donderdag begon met een korte proloog en zaterdag eindigde met een criterium op de Meerdijk.
Reageer!

Valthe Groningen Valthe reikt 1e cheque 2017 uit.

VALTHE - Zondag 27 augustus organiseert de Stichting Goede Doelen Valthe alweer voor de 8e keer de Hondsrug Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe. Er is op zondag 27 augustus voor elk wat wils, niet alleen voor toerfietsers, maar ook voor wandelaars en e-bikes, terwijl er dit jaar voor het eerst een 30 km-tocht is voor gehandicapte sporters, voor “meer wielen” zeg maar.
Reageer!

Lieke Nooijen behoudt gele trui

AALBURG - Wielrenster Lieke Nooijen uit Coevorden (Nieuwe Krim) is zaterdag als 2e geëindigd in de Marianne Vos Classic, een klassieker die al vroeg in de ochtend van start ging in het Brabantse Aalburg, iets ten noorden van Waalwijk en Den Bosch. Deze wedstrijd vormt een eerbetoon aan Marianne Vos, de beroemdste (ex)-inwoonster van Wijk en Aalburg.
Reageer!

Bjarne Hemme en Arianna Pruisscher op hoogste trede

DWINGELOO – Jeugdrenner Bjarne Hemme uit Erica heeft een bijzonder succesvol weekend achter de rug. Zaterdag won hij in Assen en een dag later was hij ook de beste in Dwingeloo.
Reageer!

Zuidenveldtour gewonnen door Rick Ottema

NIEUW-AMSTERDAM - Zaterdag waren we te gast in de PWZ Zuidenveldtour, een internationale wielerklassieker door het zuidoosten van Drenthe met Dalen als start- en Nieuw-Amsterdam als aankomstplaats.
Reageer!

Bjarne Hemme winnaar in Beilen

BEILEN – In de Koningsronde van Beilen hebben Bjarne Hemme uit Erica en Lieke Nooijen (Coevorden) een passend vervolg gegeven aan hun uitstekende seizoensstart. Bjarne kwam soepel als sprintwinnaar over de streep bij de oudste jeugd en staat al op 3 overwinningen.
Reageer!

Zuidenveldtour gewonnen door Rick Ottema

NIEUW-AMSTERDAM - Zaterdag waren we te gast in de PWZ Zuidenveldtour, een internationale wielerklassieker door het zuidoosten van Drenthe met Dalen als start- en Nieuw-Amsterdam als aankomstplaats.
Reageer!

Itass DTK’70 naar finale om landskampioenschap

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben zich geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. Zaterdagavond werd Smash’70 uit Hattem opnieuw verslagen en ditmaal met 3-0. In tegenstelling tot de uitwedstrijd ging het thuis eenvoudiger. Vorige week werd in Hattem een achterstand van 1-2 omgebogen in een 3-2 overwinning. Zaterdagavond won Smash’70 echter geen enkele game.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda