Zeges voor jeugd WSV Emmen

HOOGEVEEN - In de “stille” periodes van het wegseizoen worden er in het district Noord op verschillende locaties zogenaamde interclubwedstrijden georganiseerd. Zaterdag was dat het geval in Hoogeveen, waar jeugdrenner Luco Bos uit Emmen op de Bentincksdijk de overwinning pakte bij de 10-jarigen na een fraaie sprintzege.

Ook de overige ereplaatsen werden in de wacht gesleept door de jeugd van WSV Emmen, want Maurits Blaauwgeers finishte als 2e, direct gevolgd door Liam Haan (3e) en Stefan Croes (4e). Na dit succes kon ook Bjarne Hemme uit Erica weer een nieuwe zege toevoegen aan zijn langgerekte erelijst. Hij klopte het hele peloton in de eindsprint bij de 14-jarigen.

Er werd ook nog gekoerst in Hasselt, het geboortedorp van wielrenster Anna van der Breggen. Daar moest Bjarne Hemme genoegen nemen met de 2e plaats achter de ontsnapte Jens Bassa uit Noordeloos (Zuid-Holland). Thijmen Paardekooper werd 4e bij de 13-jarigen en Marthijn Berends eindigde bij de 11-jarigen als 5e. Zijn jongere broer Thom, die vorige week in Rolde debuteerde bij de jongste jeugd (8e), werd 9e in Hasselt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda