Paardensport

Lezing over longkanker bij Sigrids Garden

EMMEN - Sigrids Garden organiseert in samenwerking met Treant Zorggroep de lezing Longkanker, en nu?. Longkanker komt veel voor. Veel mensen kennen iemand die met deze ziekte te maken heeft. Tijdens de publiekslezing gaan longarts mevrouw Mirian Müller en verpleegkundig specialist oncologie Minke Bouma van Treant dieper op de ziekte in.
Reageer!

Stroomruiters gereed voor komst Adelinde Cornelissen

BEILEN - De paardensport vereniging de Stroomruiters in Beilen is gereed om haar clubicoon Adelinde Cornelissen te ontvangen. De populaire dressuuramazone, die haar talenten bij de Stroomruiters heeft ontwikkeld, maakt vrijdagavond 29 december haar opwachting in de vernieuwde manege in Beilen, tijdens het Stroomruiters Dressuur Gala. Er zijn vrijdagavond nog kaarten aan de kassa van de manege in Beilen verkrijgbaar, voor slechts 5,- euro.
Reageer!

Adelinde Cornelissen naar Beilen

BEIELN - Ze keert even terug naar haar vertrouwde manege. Dressuuramazone Adelinde Cornelissen komt op vrijdagavond 29 december naar de manege van de Stroomruiters in Beilen, de accommodatie waar Cornelissen haar succescarrière begon. Ter gelegenheid van de dertigste editie van Indoor Hartje Drenthe zal de amazone een clinic verzorgen en tevens een eigen optreden in de piste brengen.
Reageer!

KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN – Flowerpower, punk, peace, the 80’s and 90’s en felle kleuren: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 16 december 2017. Alles draait om het thema ‘Q-music top 500 van het foute uur, editie 2017’
Reageer!

Naamloos bericht

KLAZIENAVEEN - De poule indeling van de 41e editie van het TheoGerth eindejaartoernooi volleybal 2017. De nummers 1 en 2 gaan door naar de finale rondes op vrijdag. Dan zijn er 22 teams, deze teams worden nog aangevuld met de beste nummer 3 uit de poulewedstrijden.
Reageer!

Concours Indoor Hartje Drenthe trekt nu al veel amazones en ruiters

BEILEN - Terwijl er hard gewerkt wordt aan de modernisering van twee manegehallen, maakt de paardensport vereniging De Stroomruiters zich op voor het komende concours hippique Indoor Hartje Drenthe. Dit evenement, het hoogtepunt van het indoorseizoen van de club uit Beilen, wordt gehouden van 28 december tot en met zaterdag 20 januari.
Reageer!

CDI Exloo 2017 van 26 tot en met 29 oktober

EXLOO - Van 26 tot en met 29 oktober 2017 wordt in Hippisch Centrum Exloo wer het CDI Exloo 2017 gehouden. Het volledige programma ziet er voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Spectaculair finale weekend Drenthe Bokaall en Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op 10-11-12 maart is het weer zover: Het finale weekend van de Rabobank Z.O.Drenthe Bokaal 2016-2017. Voor het 16e jaar was manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen de wedstrijdlocatie en PSV de Grootveldruiters de gastheer voor deze bekende competitiewedstrijd. 20 verenigingen en ca 150 combinaties uit de regio geven act de présence .
Reageer!

Eric ten Cate grijpt winst Grote Prijs

BEILEN - Springruiter Eric ten Cate heeft zaterdagavond in Beilen de 29e editie van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe op zijn naam geschreven. Hij haalde de winst in de laatste barragerit naar zich toe en gaf Bert-Jan Zuidema het nakijken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda