VR1 blijft in 2018 zonder puntverlies na winst op Noordscheschut

KLAZIENAVEEN - VR1 blijft in 2018 zonder puntverlies na winst op Noordscheschut Vandaag moesten we een keertje om half 1 voetballen. Dit keer tegen de dames van Noordscheschut. Deze dames staan onderaan, maar wij hadden al gehoord dat zij geen team zijn dat snel opgeeft!

We begonnen niet erg sterk aan de wedstrijd. Wel wat acties, maar overal kwam niet echt wat uit. We speelden wel vooral op de helft van Noordscheschut, maar van mooi voetbal was niet te spreken. Toch wist Laura te scoren, waardoor de stand op 0-1 kwam. We gingen steeds beter tikken en we lieten beter voetbal zien. Ilse M scoorde hierdoor ook voor rust. We gingen dus met 0-2 de rust in.

Na rust kwamen er wat mooie acties, maar met weinig resultaat. Ook in de 2e helft speelden we vooral op de helft van onze tegenstanders, maar Noordscheschut bleef ervoor vechten, waardoor zij ook een paar keer doorbraken! Gelukkig stond onze verdediging goed en was er geen gevaar. Dionne presteerde het ook om een doelpuntje te maken, terwijl ze vanaf de bank er nog maar 1 minuutje in stond. Lekker Dionne!

Vol trots nemen we de 3 punten mee naar Klazienaveen. We weten dat er meer inzat (eigenlijk ook 2 penals voor), maargoed het gaat om de 3 punten! Volgende week spelen we uit tegen BDE VR2.