GOEDE DOELEN

Wethouder René van der Weide opent 3e Walk4Energy

ORANJEDORP - Zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. De opening zal dit jaar worden gedaan door Rene van der Weide, onder andere wethouder Sport van de gemeente Emmen. De opening staat om 9.00 uur gepland. Nadat de wethouder het wandelevenement officieel heeft geopend zal Alet Lingenaar van Alet??s Move een warming up verzorgen voor alle wandelaars.
Reageer!

Stichting Paardrijden Gehandicapten verrast met cheque

EMMEN – Afgelopen woensdag ontving de heer Opdam, voorzitter van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Emmen(SGPE) in manege de Eekwal een cheque van 1100 euro. Deze symbolische cheque werd aangeboden door Richarda Mennik en Janneke de Valk-Boerma van de Protestantse Gemeente Emmen De Eekwal. Op de woensdagmiddag zijn er altijd gehandicapten aan het "paardrijden".
Reageer!

9e editie Valthe Groningen Valthe een succes.

VALTHE - Valthe heeft zich als dorp op zondag 26 augustus weer van z’n beste kant laten zien. Al voor 7.00 uur in de vroege ochtend waren de eerste vrijwilligers in de weer om ook dit jaar de (fiets)toertocht Valthe Groningen Valthe in goede banen te leiden. Waar een klein dorp groot in kan zijn. Wederom een sterk staaltje Naoberschap. Samen sterk. Daar waar de inschrijving pas om 8.00 uur open ging, daar melden zicht de eerste fietsers zelfs al om half 8. Ongeduldig als ze waren om van start te gaan.
Reageer!

Voorinschrijving Walk4Energy 2018 geopend

ORANJEDORP – Op zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. Deze wandeltocht wordt georganiseerd door de Stichting Energy4Kids. De organisatie zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De voorinschrijving voor de derde editie van dit wandelevenement is reeds geopend.
Reageer!

Uitverkoop in kledingwinkel Leger des Heils

EMMEN - Van maandag 9 juli tot en met vrijdag 20 juli tot 12.00 uur houden wij in onze kledingwinkel uitverkoop! Op alle artikelen is dan 50 % korting! Vanaf vrijdag 20 juli 12.00 uur is de winkel gesloten i.v.m. vakantie! We gaan weer open op dinsdag 14 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur!
Reageer!

Geslaagde open dag Brandweer Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zaterdag was het weer een drukte van jewelste in en rondom de brandweer kazerne aan de Derksweg in Klazienaveen. Op het programma stonden demonstraties van hoe met de situatie om te gaan met de vlam in de pan.
Reageer!

FC Emmen houdt veilig voor goed doel

EMMEN - Een veiling op de tweede etage met unieke items. Na afloop van de wedstrijd FC Emmen - Jong FC Utrecht vindt om 22.30 uur een veiling op de tweede etage plaats. Unieke items zullen door veilingmeesters Eric van Oosterhout en Ben Haverkort aan de man gebracht worden.
Reageer!

Esdal Vakcollege Emmen haalt € 1600 op voor Het Vergeten Kind

EMMEN – De afgelopen maanden stond het Esdal Vakcollege Emmen in het teken van de stichting ‘Het Vergeten Kind’. Ieder jaar zetten de leerlingen en medewerkers van de locaties van het Esdal College zich in voor een zelfgekozen goed doel. Het Esdal Vakcollege Emmen koos dit jaar op initiatief van de leerlingenraad voor Het Vergeten Kind. Met o.a. een sponsorloop en het nieuwjaarsgala haalde de school € 1600 op.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda