RTV Emmen en Radio LOCO samen verder als ZO34 tijdens start Glazen Huis Emmen

EMMEN - De nieuwe naam van de nieuwe streekomroep voor Emmen en Coevorden is bekend: ZO!34. Dit maakten wethouder Wilms van Emmen en wethouder Huizing van Coevorden met een druk op een rode knop bekend. Hiermee zijn de lokale omroepen RTV Emmen en Radio Loco gefuseerd tot ÃHet eerste gedeelte van de naam staat voor ZuidOost, het gebied in Drenthe waar de streekomroep zich op richt. De 34 is afgeleid van de N34, die Emmen en Coevorden met elkaar verbindt.


Na de onthulling van de naam en de start van het glazen Huis was er een optreden van de Emmer zanger Bouke en werden al snel door het Drenthe College de eerste donaties gedaan in de grote spaarpot voor het Glazen Huis. Tussen 15 en 18 december wil de nieuwe omroep heel Zuidoost-Drenthe motiveren om zoveel mogelijk in actie te komen voor Serious Request. Iedere cent die opgehaald wordt gaat rechtstreeks naar het Rode Kruis, om kindersterfte door longontsteking terug te dringen.


Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete plaat aanvragen tegen betaling, een actie bedenken met je sportclub of werk, iets moois kopen op onze veiling of geld in een van de spaarpotten in Zuidoost-Drenthe gooien. Maar als je gewoon geld wilt overmaken, kan dat ook! Het speciale rekeningnummer is NL 80 RABO 0314 3412 77 t.n.v. Glazen Huis Emmen. Iedere euro is welkom en gaat rechtstreeks naar 3FM Serious Request en het Rode Kruis. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda