Jongeren Werkgroep M25 verrast deelnemers intergratieprogramma

EMMEN -


De doelstelling was zoveel mogelijk pakketjes samen te stellen voor die mensen die huis en haard hebben moeten verlaten vanwege de oorlog. Op deze manier kon de jongeren Werkgroep M25 die mensen, die het moeilijk hebben, laten delen met enige extra’s in de donkere dagen voor Kerst. Uiteindelijk leverde deze actie in de vier parochies van de Goede Herder Parochie deze keer ruim 100 pakketten op. De waren redelijk verdeeld gevuld met pasta, rijst (met een saus of mix), tomatenpuree, koekjes, blikgroenten, chocola of ander lekkers als pak(jes) drinken, chips, nootjes, toiletartikelen als zeep, tandpasta, shampoo, tandenborstel etc.

Zoals altijd werd elk pakketje ook voorzien van een klein cadeautje zoals kaarsen en andere kerstcadeautjes. Daarbij werd ook aan de gezinnen met kinderen gedacht. De pakketten werden zoveel mogelijk ingepakt in big shoppers, grote plastic draagtassen of dozen. Enthousiaste jongeren van de Werkgroep M25 hebben geholpen bij het samenstellen van de pakketten. De levensmiddelen/presentjes konden worden ingeleverd op de verschillende bij de locatiesecretariaten.

Donderdagmiddag werden de deelnemers aan het intergratieprogramma bij Sedna in Emmen verrast met deze Kerstpakketten. Als tegenprestatie hadden de deelnemers zelf ook allerlei lekkernijen gebakken en meegenomen. Namens de Jongerenwerkgroep M25 waren Terra Zaan, Marietjes Visser, Luca, Bo en Sep van der Helm, Annabel Dubbelboer en Britt en Tess Gerdes samen met Carla Eilering bij Sedan aanwezig om de kerstpakketten te overhandigden aan Clementine Schilder de docent van de Intergratiegroep. Natuurlijk moest iedereen ook nog even op de foto. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda