In deze categorie

Wielrennen

SCHAATSER KJELD NUIS RIJDT DE GOUDEN PIJL IN EMMEN

De eerste 20 renners profkoers van de Pijl bekend EMMEN - Schaatser en Drents sportman van het jaar Kjeld Nuis fietst mee in De Rabobank Gouden Pijl in Emmen. Voor de schaatser is het een thuiswedstrijd. Sinds 2015 woont Nuis in Emmen samen met voormalig rondemiss en ex-Miss Nederland Jill de Robles.
Reageer!

Winst voor Paul Timmer tijdens Rabo Bushbiker Time Trial

SLEEN - Op zondag 10 juli jl. heeft Paul Timmer uit Gasselte in een tijd van 1:14:48 de 7e Rabo Bushbiker Time Trial, een tijdwedstrijd op MTB route Sleenerzand, op zijn naam geschreven. Alle ruim 60 deelnemers gingen om de minuut individueel van start om de route zo snel mogelijk af te leggen. Benito Pekel uit Schoonoord wist beslag te leggen op een 2e plaats (1:15:16).
Reageer!

Winnende solo van Arianna Pruisscher

KLOOSTERBUREN – Arianna Pruisscher heeft in Kloosterburen een wielercriterium over een afstand van 40 km gewonnen. Na zo’n 30 km plaatste zij met succes een demarrage, waarmee zij de rest van het deelnemersveld het nakijken gaf. Ronde na ronde liep ze verder uit en in de slotfase leek het er zelfs even op, dat zij iedereen zou ‘dubbelen’, maar zover kwam het net niet.
Reageer!

Reinders wint weer eens

KOMPENIJE – Emmenaar Elmar Reinders heeft zaterdagavond in Friesland de Omloop van de Kompenije op zijn naam geschreven.
Reageer!

Brons voor Arianna Pruisscher

OUDE TONGE - Zaterdag hebben op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee zowel de junioren als de nieuwelingen gestreden om het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg. Via een selectie-procedure hadden 14 leden van WSV Emmen zich weten te plaatsen voor dit belangrijke evenement, dat vorig jaar in Emmen werd georganiseerd.
Reageer!

Meiden WSV Emmen in de medailles

NIEUWEHORNE – In Friesland (Nieuwehorne) hebben de Noordelijke wielrenners gestreden om het districts kampioenschap tijdrijden. De opkomst van de renners was tegenvallend, maar dat neemt niet weg, dat er in de diverse categorieën waardige kampioenen konden worden gehuldigd. De snelste tijd van de dag kwam op naam van Hartthijs de Vries uit Kollum, die uitkomt voor de opleidingsploeg van Rabobank. Hij klokte een tijd van 23 minuten en 10 seconden. Op een parcours van 18,4 km betekende dit een gemiddelde snelheid van maar liefst 47,652 km per uur. Ook twee deelneemsters van WSV Emmen reden zich in de medailles. Arianna Pruisscher (Nieuw-Dordrecht) werd 3e bij de junior-vrouwen met Sterre Jonkers (Emmen) als 5e en Floor Weerink (Exloo) als 6e. Bij de nieuwelingen-meisjesbekroondeLiekeNooijen (Coevorden) eensterkgeredentijdrit met het zilver. In die categoriefinishte Yvet Schoonewille (Klazienaveen) als 5e, Sanne de Jonge (2e Exloërmond) als 8e en Luna Jonkers (Emmen) als 9e. Martijn van Deest (Emmen) werd 4e bij de junioren en Justin Kloese (Emmen) 8e.
Reageer!

Gert Jan Bosman succesvol

STEIN – Gert Jan Bosman heeft een succesvol wielerweekend achter de rug. Tweemaal mocht de ex-Emmenaar, die tegenwoordig in Nijverdal woont, plaats nemen op het podium. Eerst in Hengelo, waar hij 3e werd in de “Nacht van Hengelo”, een profwedstrijd, waar de echte profs overigens ontbraken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda