In deze categorie

Wielrennen

Tessa en Nick Geerling al weer in vorm op de BMX

SCHOONEBEEK - Het BMX seizoen is inmiddels al weer in volle gang en dat betekent dat ook Tessa en Nick Geerling het er al weer flink druk mee hebben. Beide toppers zijn al weer druk aan het trainen in Papendal geweest.
Reageer!

ElmarReinderswint 25e Zuidenveldtoer

NIEUW AMSTERDAM - Elite-rennerElmarReindersverkeert in eenuitstekendevorm. Datbeweeshijzaterdag met winst in de Zuidenveldtour. Een dag later was hijalweer in staatomzichtemengen in de strijd om de winst in de Drielandenomloop, eentopklassieker in het heuvelland van Zuid-Limburg. Elmarkwamals 5e over de streep op 8 seconden van eendrietalkoplopers, waarvan ex-prof JetseBol de sprint won. Rick OttemauitMuntendam, onlangswinnaar in Beilen, werd 2e en Hartthijs de Vries uitKollum 3e.
Reageer!

Meisjes WSV Emmen op het podium

SINAAI – In het Belgische Sinaai was het zondag ‘ladies day’. Het wielerprogramma in dit Oost-Vlaamse dorp aan de Zeeuwse grens omvatte wielerwedstrijden voor vrouwen, junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes. Er stonden behoorlijk wat Nederlandse deelneemsters aan de start, zoals Yvet Schoonewille (Klazienaveen) en Rose Kloese (Emmen), die beide bij de nieuwelingen-meisjes rijden.
Reageer!

Reinders overtuigend winnaar Zuidenveldtour

DALEN/NIEUW-AMSTERDAM – Elmar Reinders uit Emmerschans heeft de jubileumeditie van de Zuidenveldtour op zijn naam geschreven. Daarmee kreeg de organisatie wederom een aansprekende naam op de erelijst.
Reageer!

25e Zuidenveldtour

DALEN - Zoals al eerder aangekondigd, wordt op zaterdag 30 april 2016 voor de 25e keer de Zuidenveldtour gereden. Een zilveren jubileum dus, waarmee deze wedstrijd toetreedt tot een zeer select groepje van Nederlandse wielerklassiekers.
Reageer!

Elmar Reinders weer op het podium

MEERKERK - Elmar Reinders (Emmerschans) heeft zijn succesvolle voorjaarscampagne voortgezet met alweer een podiumplaats. Dit weekend werd hij 2e in de Arno Wallaard Memorial, een UCI-klassieker door het polderlandschap van de Alblasserwaard.
Reageer!

Presentatie wielerploeg Velo51 Cycling

EMMEN - In een stijlvolle en goed gevulde showroom bij Broekhuis Emmen presenteerde de wielerploeg Velo51 Cycling Team haar sponsoren en renners. Een mooie mix van jonge talenten en door de wol geverfde routiniers toonden hun frisse tenue en spraken hun ambities uit voor het wielerseizoen 2016.
Reageer!

Afzien in Omloopdoor het land van de Kleine Hein

EMMEN – Afgelopenzaterdagwerd de Omloop door het land van Kleine Hein gereden. De voorspelderegenbuienblevenuit, maar daarstondtegenover, dat het hard waaide. Feitelijk was het ideaalweervooreenklassieker. In plaats van pelotons, die langgeslotenblijven, werder nu vanaf het vertrekstrijdgeleverd.. Na afloop had elkerennerzijneigenverhaal, maar over één ding was iedereen het eens: het was loodzwaar.Bij de amateurs wareneruiteindelijkvierrenners, die in de eindsprintmoestenuitmakenwie het sterkst was. De zegegingnaarHarkoKievit. Pim van den Berg, die tegenwoordig in Nieuw-Schoonebeek woont, werd 3e en MarthijsWegdamuit Dalen won afgetekend de sprint van het peloton. Slechts 36 nieuwelingenwerdengeklasseerd met Axel van der Tuuk alswinnaar. Ookbij de meisjes was ersprake van eenvroegekopgroep met daarin de laterewinnares Nicole Steigenga In de achtervolgendegroepreden Floor Weerinken ook de debuterendeLiekeNooijen. Ook Yvet Schoonewille en Rose Kloesededen het prima en haalden de finish. Minder goed verging het Arianna Pruisscher, de winnares van 2015. Aanvankelijk reed zij in de eersteachtervolgendegroep, zakte later terugnaar de tweedeomvervolgensuitbeeldteverdwijnen. Voorin was Nicole Steigenga, die vorigjaar in Emmen Nederlandskampioenwerd, de sterkste.
Reageer!

Afzien in Omloop van de Kleine Hein

EMMEN - De weersvoorspellingen beloofden weinig goeds voor zaterdag, de dag waarop de Omloop door het land van Kleine Hein zou worden gereden. De voorspelde regenbuien bleven gelukkig uit, maar daar stond tegenover, dat het hard waaide.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda