4e Geopark Hondsrug Classic 14 en 15 oktober 2017

GASSELTE - Op zondag 15 oktober wordt de Geopark Hondsrug Classic voor de 4e keer georganiseerd. De classic kent een uitdagend parcours met een lengte van ruim 60 km door de (Staats)bossen van Gieten en Gasselte. Om 11 uur wordt het startschot gegeven en zullen alle deelnemers met een massa start tegelijk starten.


Door de aanpassingen van de omgeving van het Nije Hemelriek is start- en finishlocatie zeer aantrekkelijk en ruim geworden. Een mooie test voor het voor het NK Marathon wat volgend jaar aanvullend tijdens de Geopark Hondsrug Classic wordt georganiseerd.

Dit jaar staat de Nederlandse MTB top weer aan de start in Gasselte. Ook bekende renners als Gert Jakobs en Nederlands Kampioen masters Erik dekker, maar ook de profrenners zoals Martijn Keizer en Bert Jan Lindeman zullen deelnemen aan de classic. De oud-winnaars Jeroen Boelen en Frank Beemer rijden ook mee en proberen nogmaals de sterkste te zijn.

Naast de Geopark Hondsrug Classic op zondag, worden er op de zaterdag voorafgaand de Open Drentse Kampioenschappen MTB jeugdwedstrijden en de Geopark Eliminator Race georganiseerd.

Op zaterdag starten we met de Open Drentse Kampioenschappen MTB voor de jeugd. Kinderen vanaf 8 tot en met 15 jaar oud, met of zonder licentie kunnen hieraan deelnemen. Voor alle kinderen ligt na afloop een mooie herinnering klaar en de kampioenen krijgen een mooie kampioenstrui uitgereikt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda