Voor de 27e keer de Slenerveldtocht van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE - De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 18 november aanstaande voor de 27e keer de jaarlijkse veldtoertocht vanuit het 't Haantje. De tocht leidt de deelnemers langs een met linten goed gepijlde route door de bossen rondom 't Haantje.

De deelnemers kunnen kiezen uit 3 zeer aantrekkelijke routes over louter bospaden. Er zijn korte routes van 25 en 30 km, en een langere route van 50 kilometer. De begin- en eindkilometers gaan over prachtig heuvelachtig terrein. Tijdens de tocht kan men nog bepalen welke afstand men wil gaan rijden.

Bij beide afstanden is er verzorging onderweg. Langs de route is er eveneens een materiaalverzorging. De start van de Slenerveldtocht vindt plaats vanuit het Dorpshuis in 't Haantje. Kleedruimtes en douches zijn aanwezig. Na afloop kan men de fiets reinigen. Er kan zondag 18 november a.s. worden gestart vanaf 9.30 uur tot 10.30 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 (NTFU leden krijgen € 1,00 korting). Aanvullende informatie is te vinden op de website van de club: www.ftc-toerlust.nl

Samenvatting:
Evenement : Slenerveldtocht
Datum : Zondag 18 november
Startplaats : Dorpshuis 't Haantje
Starttijden : 9.30 - 10.30 uur
Afstanden : 25 - 30 - 50 kilometer
Inschrijfgeld : € 5,00 (€ 1,00 korting voor NTFU leden)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda