WSV Emmen ruim vertegenwoordigd op NK wielrennen!

EMMEN - De selectiecommissie van de KNWU-Noord heeft op basis van een aantal selectiewedstrijden in het noorden bepaald wie aan het NK wielrennen mag deelnemen. Dit jaar mogen er 10 jongens en meisjes van de Wielervereniging Emmen meedoen. Op 17 juni wordt het NK gehouden in het Brabantse Steenbergen. WSV Emmen/ hoofdtrainer jeugd Guus Thijssen is enorm trots. “Je merkt dat het wielrennen in Emmen enorm in de lift zit.


De prestaties van Dumoulin werken zeker als inspiratie voor de jeugd” aldus Guus. De jeugd traint 2 keer per week op de wielerbaan op het sportpak de Meerdijk. Plezier en gezelligheid in combinatie met lekker trainen is hierbij het voornaamste. Zo gaat de jeugd 2 keer per jaar op trainingskamp. In de zomer wordt er op de weg getraind en in de winter cyclocross in de modder. “Wil je ook eens meetrainen en proberen dan ben je van harte welkom, wij hebben een aantal reserve fietsen. Graag wel even vooraf aangeven dat je wilt komen aldus Guus”. Binnenkort start WSV met een ATB-afdeling. Tijdens het kinderfestival Alles Kids ben je uiteraard ook van harte welkom bij onze stand.


Deelnemers van links: Sem Jalving, Luco Bos, Sterre Thijssen, Maurits Blaauwgeers, Thijmen Paardekooper, Alec Wennink, Stefan Croes, Esmée Ellermann, Dido Jalving en Mike Wennink (trainer). Lillian Moes ontbreekt op de foto. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda