Wielrennen

Jeugdige Nederlands kampioen mountainbike gehuldigd

EMMEN - De 9-jarige Rafael Horsman uit Schoonebeek werd op donderdag 15 december door wethouder Pascal Schrik gehuldigd. Hij won op 24 september 2022 het NK Mountainbike Jeugd categorie 2. De wethouder prees zijn talent. - Met jouw inzet zullen we vast nog veel van je horen, verwacht hij.
Reageer!

Wielerflits

EMMEN - December is voor ons de tijd van terugblikken. De reeks Rapportcijfers is volop bezig, waarin jij als lezer alle topploegen kan beoordelen door ze een cijfer te geven. We zijn inmiddels aanbeland in de top-5 van de UCI Team Ranking. Daarnaast lees je elke dag een Eindejaarslijstje, waarin je op jouw favorieten kan stemmen van 2022. Leuk toch?
Reageer!

Veldrijden nadert een spannende periode

EMMEN - Het is relatief rustige nieuwsperiode, maar bij WielerFlits en RIDE Magazine zitten we zeker niet stil. Zo lanceren we volgende week de allereerste wintereditie van RIDE, met daarin een uitgebreide reportage van het succesjaar van Remco Evenepoel. De rest van de inhoud wordt snel bekend!
Reageer!

Drenthe gastheer EK wielrennen op de weg 2023

EMMEN -Vrijdagmiddag werd in Wildlands alles rondom het EK wielrennen op de weg in de provincie Drenthe waar ongeveer 600 deelnemers uit 30 landen verdeeld over 14 wedstrijden aan de start zullen verschijnen. Het evenement staat van 19 tot en met 24 september 2023 op de wielerkalender.
Reageer!

Laatste editie GHC voor Janseneventsportmanagement ;

SLEEN - OP zondag 25 september vindt de 9e editie van de geoparkhondsrug classic plaats bij en rond het Nije hemelriek in Gasselte Op dit parcours wordt ook het Nederlands kampioenschap Mtb marathon verreden. De 9e editie van deze schitterende mountainbike challenge zal voor Jansen event sportmanagement tevens de laatste zijn.De Geoparkhondsrug classic is eigenlijk niet meer weg te denken op de mountainbike kalender, maar Wim en Ilse Jansen gaan de organisatie van Janseneventsportmanagement intern een andere vorm geven.
Reageer!

De Tour de France in volle gang

Wielervrienden, De Tour de France is in volle gang en de eerste negen etappes zitten er nu op. De eerste week leverde al spektakel en veel mooie verhalen op. Wat te denken van de zeges van Fabio Jakobsen, Dylan Groenewegen en Wout van Aert. Maar ook de afwezigheid van Mathieu van der Poel viel op. Frustrerend, zei hij. Inmiddels is hij aan de beterende hand
Reageer!

Veldrit Gieten definitief ten einde.

GIETEN - Spijtig maar waar, de internationale veldrit van Gieten stopt na 46 edities definitief. Begin juni maakte de organisatie bekend dat zij geen status Superprestige meer hadden. Dit omdat het contract met Flanders Classics uiteindelijk, na meer dan een half jaar aan het lijntje te zijn gehouden niet werd verlengd.
Reageer!

Veldrit Gieten na 33 edities geen contractverlenging Superprestige.

GIETEN - De internationale veldrit in Gieten is door Flanders Classics na 33 jaar niet meer opgenomen in het Superprestigeklassement, een contractverlenging bleek niet tot de mogelijkheden te behoren. Vanaf januari 2022 zinspeelde Flanders al op een mogelijk afscheid, maar telkens werd de lijn weer opengehouden omdat er problemen waren met andere organisaties. Het gevoel leeft dan ook dat Gieten hierdoor als speelbal kon worden gebruikt.
Reageer!

De spanning stijgt in de Giro d'Italia

Wielervrienden, We zijn inmiddels twee weken onderweg in de Giro d’Italia en de spanning stijgt. Er lijken op dit moment nog twaalf renners in aanmerking te komen voor de eindzege, maar er wacht nog een loodzware slotweek.
Reageer!

Gerard Kemkers en Velodroom doen het nóg een keer: tweede editie Fit naar de Veldslag

RODEN - Het succes van 2021 smaakte naar meer! Velodroom en Gerard Kemkers zoeken opnieuw 4 mannen en 4 vrouwen die de sportieve strijd met zichzelf willen aangaan. Onder leiding van een team van professionals is hun ultieme doel om in 4 maand zo fit te worden dat zij op 3 september 2022 de Velodroom Veldslag om Norg kunnen fietsen. Met de challenge wil Velodroom laten zien dat iedereen plezier kan krijgen in het fietsen, ook als je nu nog geen enkele ervaring met sportief fietsen hebt. Opgeven kan vanaf heden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda