EVENEMENTEN

Culturele seizoen van start tijdens Drentse Uitmaand

EMMEN - Het nieuwe culturele seizoen start in Drenthe in september. Tijdens de Drentse Uitmaand vinden in alle twaalf Drentse gemeenten 1 of meerdere evenementen, plaats waar bezoekers kennis kunnen maken met de workshops, concerten, voorstellingen en tentoonstellingen die het komende seizoen op de agenda staan. Het is ondertussen traditie om te vieren wat een mooi kunst- en cultuuraanbod Drenthe heeft. In de gemeente Emmen start het seizoen met het Uitfestival.
Reageer!

Van Lowlands tot Uitfestival! in Emmen

EMMEN - Afgelopen weekend stond het Noord Nederlands Orkest na annuleringen toch eindelijk op Lowlands. Voor iedereen die daar niet bij kon zijn is er goed nieuws; het NNO komt namelijk ook naar het Uitfestival op zaterdag 9 september! Het Uitfestival vormt de start van het nieuwe culturele seizoen en ook dit jaar ligt het accent op verwonderen, inspireren en vermaken. Zo staan er dit jaar prachtige namen op het hoofdpodium op het Raadhuisplein.
Reageer!

35e vliegerfeest Emmen rondom de Grote Rietplas

EMMEn - Stichting Vliegerfeest Emmen heet U allen van harte welkom op het 35e Vliegerfestijn dat plaatsvindt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus aanaastaande op de multifunctionele locatie aan de Grote Rietplas te Emmen. Er is weer een uitgebreid programma samengesteld door de organsiatie onder leiding van Gerrie en Annie Enninga en dat ziet er als volgt uit voor de komende drie dagen:
Reageer!

Fietsfestival Drenthe nadert met rasse schreden

Hoogeveen - De tweede editie van het Fietsfestival Drenthe nadert met rasse schreden. Op zaterdag 2 september is het zo ver. Dan fietsen de deelnemers een prachtige route in Hoogeveen en omgeving, waarbij ze regelmatig verrast zullen worden door de fraaie natuur, campings, musea, een monument en horecagelegenheden. De organisatie is er klaar voor en hoopt dat veel fietsers een mooie fietsdag zullen beleven.
Reageer!

Deelnemers Fietsfestival Drenthe worden verrast

Hoogeveen - Tijdens de tweede editie van het Fietsfestival Drenthe, dat op zaterdag 2 september plaatsvindt, zijn er diverse rustplekken en koffiestops. De inschrijving voor het Fietsfestival Drenthe is enkele weken geleden gestart. Deelnemers kunnen zich opgeven via de website en Punt H in Hoogeveen. We maken nader kennis met enkele locaties waar tijdens de fietstocht van 30, 40 of 40+ kilometer gestopt kan worden.
Reageer!

Oertijdmarkt een verassend evenement.

EMMEN - Afgelopen zondag was de zeventiende editie van de Oertijdmarkt. Dit evenement vond plaats op de wielerbaan, achter het stadion in Emmen. Op verschillende plaatsen was de reclame in en rondom Emmen al gezien. Door de nieuwsgierig en wat onwetend moesten we de marktbezoeken. De opening werd verricht door een man met een wit pak en witte hoed vergezeld van een echte Dinosaurus. Nog nooit eerder meegemaakt dat een markt zo geopend werd.
Reageer!

Fiets4Daagse Emmen bijna weer van start!

EMMEN - Het is bijna weer zover, de organisatie van startplaats Emmen staat in de startblokken om de deelnemers weer over prachtige routes door Drenthe te leiden. Vanaf donderdag 27 juli kan gekozen worden voor 40 en 60 kilometer. Onderweg valt er veel te zien, te doen en te beleven. Zo zal er op de eerste dag een -drive thrue- ontbijt worden aangeboden bij de eerste stop!
Reageer!

4e Festival Fable & Fantasy weer groot succes

EMMEN - Fable & Fantasy, het fantasy evenement van het Noorden in Emmen werd ook het afgelopen weekend voor de 4e keer weer een groot succes. Men kon er genieten van muziek, hapje en drankje, een kijkje nemen op de fair of meedoen aan workshops of activiteiten.
Reageer!

Gerechten uit alle windstreken op BARREL Food Truck Fest in Emmen

EMMEN - Het laatste weekend van mei is het weer zover! Het foodtruckfestival BARREL Food Truck Fest strijkt tijdens het Pinksterweekend maar liefst 4 dagen neer op het Raadhuisplein in Emmen. Lekker eten, drinken en een heleboel gezelligheid zijn de voornaamste kenmerken van dit populaire evenement in het centrum van Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda