Fiets4Daagse Emmen bijna weer van start!

EMMEN - Het is bijna weer zover, de organisatie van startplaats Emmen staat in de startblokken om de deelnemers weer over prachtige routes door Drenthe te leiden. Vanaf donderdag 27 juli kan gekozen worden voor 40 en 60 kilometer. Onderweg valt er veel te zien, te doen en te beleven. Zo zal er op de eerste dag een -drive thrue- ontbijt worden aangeboden bij de eerste stop!


De deelnemers die alle vier dagen meefietsen kunnen onderweg rebussen oplossen. Deze vormen aan het eind van de week een zin en er zullen drie prijswinnaars getrokken worden uit de goede oplossingen. Dit zal gebeuren op de zondagmiddag als afsluiting van de Fiets4Daagse.

Van Gogh zal een rol spelen binnen de vier dagen en verder maken we er met de gastoptredens van een grote variëteit aan artiesten een aantrekkelijk gebeuren van.

Komt vier dagen fietsen je niet uit, dan word je van harte uitgenodigd om één of meerdere dagen meefietsen, de keuze is aan jou. Alleen de deelnemers die vier dagen meefietsen krijgen zondag een mooie medaille omgehangen.

We hopen op een zonnige, niet al te warme, belevingsvolle en vooral gezellige Fiets4Daagse. We zien je graag vanaf donderdag 27 juli aan het vertrek op de startlocatie bij Sportclub Angelslo!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda