Regen spelbreker Koningsvliegeren Schoonebeek 2019

SCHOONEBEEK - Het had het afgelopen weekend in Schoonebeek weer een mooi drie-daags feest moeten rondom Koningsdag, maar de weersomstandigheden speelden de organisatie toch wel behoorlijk partner.

Het programma stond er wel, maar zegt Michel Jeuring, voorzitter van de Stichting Koningsvliegeren Schoonebeek: ,,Weersomstandigheden hebben wij ook geen invloed op. Op vrijdag ging het nog wel met de workshop vliegers maken, maar de wind ontbrak om de gemaakte vliegers ook de lucht in te krijgen. Dan hoop je dat het op Koningsdag beter gaat, maar ook dat werd een flinke domper. Je verwacht veel van de vrijmarkt en vliegeren maar door de regen en weinig wind blijft dat plein gewoon leeg en de vliegers aan de grond. Gelukkig hebben wij in de middag nog net even op het goede moment de versierde fietsenoptocht door het dorp kunnen houden”.

Na de optocht was er een optreden van muziekvereniging Crescendo en in de avonduren wist de Millennium Showband nog wel voor een prachtige avond te zorgen, maar de belangstelling in was dit weekend ondanks ook de prachtige verlichte tuin ver beneden verwachting.

Volgens Michel Jeuring was dat toch wel teleurstellend gezien het vele werk en inzet van vrijwilligers en deelnemers voor dit weekend.


Voor de versierde fietsenoptocht bleef de hemelpoort gelukkig even gesloten zodat er toch nog een vijftiental kinderen met veel plezier hun rondje door het dorp konden maken. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda