Paardensport

KNHS Bixie wedstrijd.

EXLOO - Hippisch Centrum Exloo organiseert een grote KNHS Bixie wedstrijd. Dat geld voor ruitertjes van 6 t/m 13 jaar. Op het programma staat Dressuur AA, A en B categorie en Springen AA en A categorie. Binnen dit evenement is er voor de eigen manege ruitertjes een rubriek Manege pony's geprogrammeerd.
Reageer!

Nederlandse menners zegevieren in drukbezochte marathon

EXLOO - De weergoden waren de organisatie van de internationale tweesterren-menwedstrijd in Exloo vandaag zeer goed gezind. Onder een heerlijk zonnetje reden de ruim 130 deelnemers de marathon op de terreinen van het Hippisch Centrum Exloo, waar hun verrichtingen door een groot aantal toeschouwers werden gevolgd. In zes van de zeven rubrieken wist een Nederlandse deelnemer beslag te leggen op de eerste plaats.
Reageer!

Dressuurzeges voor Karel van Kekem en Marijke Hammink

EXLOO - Vanmiddag om klokslag 12 uur ging de dressuur van start op het Hippisch Centrum in Exloo, waar de tweede editie van de internationale tweesterren-menwedstrijd wordt verreden. De twee-en vierspan ponyrubrieken konden vandaag volledig worden afgewerkt en hierin leverden Karel van Kekem en Marijke Hammink een uitstekende prestatie.
Reageer!

VR1 blijft in 2018 zonder puntverlies na winst op Noordscheschut

KLAZIENAVEEN - VR1 blijft in 2018 zonder puntverlies na winst op Noordscheschut Vandaag moesten we een keertje om half 1 voetballen. Dit keer tegen de dames van Noordscheschut. Deze dames staan onderaan, maar wij hadden al gehoord dat zij geen team zijn dat snel opgeeft!
Reageer!

Enorme belangstelling voor internationale menwedstrijd Exloo

EXLOO - Maar liefst 140 deelnemers uit 16 landen hebben zich ingeschreven voor de tweede editie van de internationale tweesterren-menwedstrijd in het Drentse Exloo van 29 maart tot en met 1 april. Deelnemers in alle rubrieken, van enkelspan pony tot vierspan paard en para equestrian, hebben zich aangemeld voor deze populaire wedstrijd op en rond de terreinen van Hippisch Centrum Exloo.
Reageer!

Nieuwe jansen voor stewards FC Emmen

EMMEN - Vanaf heden lopen alle stewards van FC Emmen er weer erg mooi bij dankzij nieuwe sponsor Hydrowear! uit Emmen.
Reageer!

Sixties-sound MOOON ontstond in een schuur

AMEN - Waar een keukenverbouwing al niet toe kan leiden. De broers Tom en Gijs de Jong uit Aarle-Rixtel waren daardoor vijf jaren geleden genoodzaakt tijdelijk in de schuur bij het ouderlijk huis te gaan wonen. Daar stuitten ze op elpees van hun vader. Bij het horen van muziek van Bob Dylan, Deep Purple en The Beatles ging er een wereld voor de gebroeders open.
Reageer!

Grandioze Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op zaterdagavond 24 maart a.s. organiseert Paardensport Vereniging de Grootveldruiters i.s.m. Hengstenhouderij Wilting uit Wachtum weer hun jaarlijkse hengstenshow. De show vindt plaats in Manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen. Gelegen aan de N34 Emmen – Coevorden. Op deze avond worden o.a. de bekende KWPN springhengsten Insider VDL, Johnnie Walker VDL, Heineken én de dressuurhengsten Grimaldi en Don Allegro aan het publiek getoond.
Reageer!

Laura Slager debuteert in Beilen met winst in Grote Prijs

BEILEN - Ze reed zaterdagavond haar derde Grote Prijs en haar eerste in Beilen. Het was een prachtig debuut bij Indoor Hartje Drenthe, want Laura Slager uit Staphorst gaf iedereen het nakijken. De winst in Beilen was tevens haar eerste overwinning in een Grote Prijs. De nog maar twintigjarige Laura Slager troefde in de barrage vier opponenten af. Tweede werd Gwendolyn Krabbe uit Zwartsluis en derde Renate Beuving uit Odoorn.
Reageer!

Maaike ten Hoor zegeviert verrassend in ZZ Licht op Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Maaike ten Hoor uit Ruinen is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Tijdens de dressuurwedstrijden bij het concours Indoor Hartje Drenthe in Beilen wist zij de klasse ZZ Licht te winnen. Ook Laura Zwart startte 2018 prima, want zij wist de eerste prijs in de klasse Z2 voor zich op te eisen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda