Paardensport

Titan duidelijk de baas over Bargeres

EMMEN - In de ze zondag 4e klasse D was Titan zondagmiddag een maatje te groot voor Bargeres. Na een 3-1 ruststand wonnen de rood-witten uit Nieuw Weerdinge met 5-2. Binnen enkele minuten was het echter Bargeres dat de leiding nam nadat Titan doelman Raymond Poede te laat was bij een doorbraak in de zestien en de bal op de stip ging.
Reageer!

Carlijn van Mensvoort Nederlands kampioen

ERMELO - Carlijn van Mensvoort zij werd afgelopen zaterdag Nederlands Kampioen in Ermelo met haar pony Deanston Emelwerth in de klasse L1 categorie D/E. Ze werd unaniem door 3 juryâ??s op de eerste plaats gezet en won hier mee met ruim 2 procent voorsprong op de nummer twee. Carlijn is lid van PC de Runderuiters uit Emmer-Compascuum.
Reageer!

Toppers maken zich op voor Grote Prijs van Beilen

BEILEN - Tal van regionale topruiters hebben ingeschreven voor de Grote Prijs van Beilen, zaterdag 19 januari, het klapstuk van Indoor Hartje Drenthe. De springruiters in de klassen Z en ZZ maken dan onderling uit wie er met de hoofdprijs van het concours hippique in Beilen vandoor gaat. Verleden jaar was dat Laura Slager uit Staphorst en ook nu komt zij naar Beilen. Slager maakt er serieus werk van, want ze heeft met twee paarden in de klasse Z ingeschreven, ook haar paard La Serena, waarmee ze verleden jaar won.
Reageer!

Floor van Manen de beste in ZZ-Licht

Met een prima gereden proef heeft Floor van Manen uit Emmen donderdagmiddag de dressuurklasse ZZL op haar naam geschreven bij Indoor Hartje Drenthe. In de manege van de organiserende vereniging Stroomruiters in Beilen behaalde ze met haar achtjarige Gregor (v Quarterback) een score van 245,5 punten. Ze bleef Marjan Hooge uit Ees daarmee tweeënhalve punt voor. Als derde eindigde Elviera Boverhof uit Glimmen met Virginia (v Vitalis). Zij kwam tot een score van 235,5 punten.
Reageer!

KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN – Volksmuziek, klompen, boeren, koeien en tulpen: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 15 december 2018. Alles draait om het thema ‘Ik hou van Holland’.
Reageer!

KNHS Bixie wedstrijd.

EXLOO - Hippisch Centrum Exloo organiseert een grote KNHS Bixie wedstrijd. Dat geld voor ruitertjes van 6 t/m 13 jaar. Op het programma staat Dressuur AA, A en B categorie en Springen AA en A categorie. Binnen dit evenement is er voor de eigen manege ruitertjes een rubriek Manege pony's geprogrammeerd.
Reageer!

Nederlandse menners zegevieren in drukbezochte marathon

EXLOO - De weergoden waren de organisatie van de internationale tweesterren-menwedstrijd in Exloo vandaag zeer goed gezind. Onder een heerlijk zonnetje reden de ruim 130 deelnemers de marathon op de terreinen van het Hippisch Centrum Exloo, waar hun verrichtingen door een groot aantal toeschouwers werden gevolgd. In zes van de zeven rubrieken wist een Nederlandse deelnemer beslag te leggen op de eerste plaats.
Reageer!

Dressuurzeges voor Karel van Kekem en Marijke Hammink

EXLOO - Vanmiddag om klokslag 12 uur ging de dressuur van start op het Hippisch Centrum in Exloo, waar de tweede editie van de internationale tweesterren-menwedstrijd wordt verreden. De twee-en vierspan ponyrubrieken konden vandaag volledig worden afgewerkt en hierin leverden Karel van Kekem en Marijke Hammink een uitstekende prestatie.
Reageer!

VR1 blijft in 2018 zonder puntverlies na winst op Noordscheschut

KLAZIENAVEEN - VR1 blijft in 2018 zonder puntverlies na winst op Noordscheschut Vandaag moesten we een keertje om half 1 voetballen. Dit keer tegen de dames van Noordscheschut. Deze dames staan onderaan, maar wij hadden al gehoord dat zij geen team zijn dat snel opgeeft!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda