Hans Arends en IJsbrand Chardon sterk van start in Exloo

Exloo - Op de tweede dressuurdag van het CAIO & Nederlands Kampioenschap op het Hippisch Centrum in Exloo gaan Hans Arends en IJsbrand Chardon aan kop in de strijd om de titels. Hans start dit weekend twee paarden maar met de 6-jarige tuigpaard nakomeling Navarone (Cizandro x Manno) gaat hij aan kop met een mooie score van 47.68 strafpunten. De jury was erg te spreken over het optreden van Hans en complimenteerde hem met het mooie constante beeld wat hij in de proef liet zien. De Drentse Ingmar Veneman is vandaag tweede geworden na een fijne proef met haar paard Siglavy Linada en kreeg een score van 53.20 strafpunten.

Vierspannen
De vierspanrijders strijden om de Nederlandse titels maar de rubriek is ook een internationale landenwedstrijd om wereldbekerpunten te verdienen. De Duitse Mareike Harm behaalde met een sterke proef 40.72 strafpunten en staat hiermee aan kop in het tussenklassement voor haar landgenote Anna Sandmann die een score van 42.45 strafpunten kreeg. IJsbrand Chardon staat voorlopig derde met een score van 42.78 strafpunten. De dressuurscores liggen kort bij elkaar, dus het belooft morgen spannend te worden in de marathon.


Gratis entree
De internationale menwedstrijd is een schitterend paardensportevenement waar jong en oud kunnen genieten van spanning en sensatie. Het evenement is gratis toegankelijk. Er is voldoende parkeergelegenheid ook voor minder validen.

Meer informatie
Het evenement vindt plaats op de terreinen van Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg 27-A in Exloo. Kijk voor het volledige programma op: www.hippischcentrumexloo.nl/mennen .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda