Paardensport

De Boer wint boeiende finale Z

ASSEN - Lennard de Boer is zaterdagmiddag in de TT Hall winnaar geworden van de finale klasse Z om de PMF Mechanical Prijs. In een prachtige en tot het eind boeiende finale reed hij met Davidof (v Zento) een tijd van 32.06. Dat was zo scherp dat niemand er meer onder door ging.
Reageer!

Rianne Visscher haalt in slotfase uit

ASSEN - Het venijn zat in de staart tijdens de finale van de klasse L gisteravond (donderdagavond) in de TT Hall in Assen. Pas in de laatste rit van de barrage viel de beslissing. Rianne Visscher uit Meeden zette de stand in die laatste rit nog even op de kop door de tijden die voor haar waren gereden, aan haar laars te lappen.
Reageer!

Marriet Hoekstra, Aniek Diks en Jules de Bruijn zegevieren

ASSEN - De tweede dag van het concours hippique NIC Assen was voor veel regionale deelnemers een drukke dag. Verschillende ruiters en amazones traden meerdere malen aan. Telkens met een ander paard. Er werden wedstrijden gereden in de klassen M, Z en ZZ.
Reageer!

Wereldkampioenen brengen spektakel bij NIC Assen

ASSEN - Het is nog niet eerder vertoond tijdens het Noordelijke Internationaal Concours hippique NIC Assen. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober komen de wereldkampioenen in het vierspanrijden naar de TT Hall. Een unieke wedstrijd met veel spektakel.
Reageer!

Adelinde Cornelissen met “toekomstpaard” naar NIC

ASSEN - Dressuuramazone Adelinde Cornelissen zal tijdens het NIC Dressuurgala op zondagavond 12 oktober met één van haar “toekomstpaarden” in de ring verschijnen. De amazone won onlangs op de Wereldruiterspelen in Caen individueel de bronzen medaille.
Reageer!

IJsbrand Chardon op NIC Assen

ASSEN - Het gouden landenteam Vierspannen van de Wereldruiterspelen in Caen bestaande uit IJsbrand Chardon, Koos de Ronde en bronzen individuele medaille winnaar Theo Timmerman komt naar het concours hippique NIC Assen. Het was al aangekondigd, het concours hippique NIC Assen heeft dit jaar voor het eerst een vierspanwedstrijd op het programma staan.
Reageer!

Topprestatie Merle Uiterwijk

EMMEN - Op 30 augustus 2014 werden tijdens de Hippiade de Nederlandse kampioenschappen Dressuur ponies verreden. Tijdens de Drentse Regio kampioenschappen had de 11 jarige merle Uiterwijk met haar 11 jarige pony Leutseveld’s Milla uit Emmen zich geselecteerd namens de regio Drenthe. Merle rijd voor de rijvereniging de Alterbergruiters in Zweeloo.
Reageer!

NIC Assen breidt uit

ASSEN - Hoewel momenteel de buitensporten nog volop worden beoefend, is de organisatie van het concours hippique NIC Assen alweer druk met de voorbereidingen voor het komende indoor concours. In de vertrouwde accommodatie van de TT Hall in Assen wordt van woensdag 8 tot en met zondag 12 oktober de 59ste editie van het oudste indoor concours hippique van Nederland gehouden.
Reageer!

CONCOURS HIPPIQUE WACHTUM

WACHTUM - Het Concours Hippique in Wachtum wordt gehouden op zondag 29 juni a.s. Hackney’s, tuigpaarden, een showrubriek voor de jeugd, Friese paarden, bestgaande rijpony en een SPECTACULAIR SHOWNUMMER, maken het concours compleet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda