Motorsport

Vanavond De Gouden Jopa Helm 2017

VEENOORD –Aanstaande zaterdag wordt er in Veenoord weer gestreden om De Gouden JOPA Helm. Het belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm. Een trofee die elke rijder in zijn prijzenkast wil hebben.
Reageer!

Jaarlijkse dag van het TT circuit weer geslaagd

ASSEN - Bijna 300 Vrienden waren zaterdag afgekomen op de jaarlijkse dag voor Vrienden van het TT Circuit. Na een ogenblik stilte voor de eerder dit jaar overleden Jaap Timmer (Mr TT) werd op het beroemde circuit een gevarieerd programma voorgeschoteld.
Reageer!

Sven van der Mierden in de top twintig

HOLZIGERLINGEN - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de laatste wedstrijd van de ADAC Masters Series in Holzgerlingen in de punten geeindigd. Met een vijftiende en een achttiende plaats in de manches eindigde de crosser uit Valkenswaard op een zeventiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Maxime Desprey scoort in Franse modder

VILLARS SOUS ECOT(Fr.) - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Villars Sous Ecot goed gescoord. In de eerste manche kwam de Fransman op een sterke twaalfde plaats over de finish maar in de tweede manche gooide een aanrijding met een andere rijder roet in het eten waardoor hij niet tot scoren kwam.
Reageer!

Motortechnici van toen en nu op Vriendendag TT Circuit Assen

ASSEN - Hoe leidt je een Grand Prix wegraceteam en op welke wijze krijg je de juiste gegevens over de afstelling van een racemotor. Het zijn vragen waarop Assenaar Peter Bom tijdens de dag voor Vrienden van het TT Circuit, komende zaterdag 23 september, antwoord geeft. Hij is al zeventien jaar werkzaam in de internationale motorsport.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt WK punten in Assen

ASSEN - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS team heeft in de Grand Prix van Nederland op het TT circuit van Assen WK punten weten te scoren. Met een achttiende en een twintigste plaats verzekerde hij zich van vier punten.
Reageer!

Landelijke fancy Fair in Klijndijk

KLIJNDIJK - Op zondag 01 oktober 2017 van 11:00-17:00 uur is er een een Landelijk & Brocante Fair met live muziek, foodtrucks, een goed terras, proeverijen, demonstraties en natuurlijk unieke deelnemers. Alles in Herfstige sferen, proef het buitenleven! Welkom! Ook een Workshop pompoenen uithollen volgen? Dat kan tijdens onze Herfst Fair 01 oktober in Klijndijk van 11:00-17:00 uur!. Entree 3, 00 p.p. Kinderen gratis t/m 12 jaar. Gratis parkeren Hoofdweg 20 in Klijndijk Contactpersoon Judith Berends. Mobiel 06-46435112.
Reageer!

Marcel Conijn en Rudi Vossers scoren in thuis Grand Prix in Assen

ASSEN - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki Team kwam afgelopen weekend in de MXGP van Nederland op het TT-circuit van Assen uit in drie klassen. Marcel Conijn maakte zijn WK debuut in de MX2 klasse waarbij hij zelfs een punt scoorde. Vaste MXGP-rijder Maxime Desprey werd bij zijn rentree na een polsblessure 23e en Rudi Vossers werd 15e in de VMX klasse.
Reageer!

William Kruit voor de derde keer Nederlands Kampioen.

In 2015 en 2016 wist William al twee keer de Nederlandse titels binnen te halen in de 125cc specials/speedway en in 2017 maakte hij de overstap naar de klasse specials nationaal op een 500cc. Ook in deze klasse wist hij als 16 jarige zijn mannetje te staan door direct in zijn eerste jaar de titel te pakken.
Reageer!

Sven van der Mierden op het podium in Galvin Cup in Oss

OSS - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de derde wedstrijd om de Galvin Cup in Oss op het podium geeindigd. In beide manches vocht hij goed mee in de top drie en wist met een 2-3 in de manches derde te worden in het dagklassement. Michel Schoenmakers reed in beide manches een sterke inhaalrace en wist met een 8-9 in de manches achtste te worden in de daguitslag.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda