Motorsport

Moeizame GP in Loket voor Gebben van Venrooy Kawasaki Racing

LOKET - Na een lange blessureperiode stonden Marcel Conijn en Alessandro Lupino weer aan de start van een GP in Loket. Beide rijders hadden door valpartijen verschillende blessures opgelopen en het gemis aan wedstrijdritme was daardoor goed zichtbaar. Lupino begon het weekend nog goed door in de training en wist een mooie 11e positie te veroveren. In de kwalificatierace kwam de Italiaanse Kawasaki rijder echter ten val in de start. Veel meer dan een 20e positie zat er niet in na een goede inhaalrace.
Reageer!

Streuer na aanrijding uit de strijd

OSCHERLEBEN(D) - Het was zondagmiddag een fikse teleurstelling voor Bennie Streuer bij de zijspan Grand Prix van Oschersleben in Duitsland. Direct na de start werd zijn span tweemaal aangereden. Eerst in de eerste bocht en daarna door de Duitse combinatie Christie in de tweede bocht. Toen brak een steun van de ophanging van de kuip af, waardoor de coureur uit Grolloo met zijn bakkenist Rousseau lang niet meer voluit kon gaan.
Reageer!

Endeveld en Remmé beste Nederlanders in WK

GROLLOO - Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) hebben tijdens de zijspanrace op het circuit Oschersleben in Duitsland opnieuw bewezen dat zij bij de beste tien van de wereld horen. Met op zaterdag de negende plek in de Sprint Race, werd het duo in de Gold Race op zondag als zevende afgevlagd. Daarmee blijft Endeveld beste Nederlander in het WK wegrace bij de zijspannen. Even leek het zondag niet goed te gaan.
Reageer!

Streuer scoort zevende en vijfde plaats

ROLDE - Team Streuer heeft op de Pannonia Ring in Hongarije de twee WK-races niet geheel voldaan kunnen afsluiten. Problemen met de elektronica van zijn machine zorgden ervoor dat de resultaten niet optimaal waren. In de sprintrace zaterdag werden Bennie Streuer (Grolloo) en bakkenist Kevin Rousseau (Frankrijk) zevende en in de Goldrace van zondag werd het duo vijfde.
Reageer!

Endeveld/Remmé weer bij beste tien

GROLLOO - Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remma (Ens) hebben hun race voor het wereldkampioenschap wegrace bij de zijpannen in Hongarije met de tiende en negende plaats afgesloten. Daarmee heeft Team Drugsadvies Sidecarshop opnieuw haar doelstelling behaald, bij de beste tien te eindigen.
Reageer!

Tweemaal podium voor Streuer/Rousseau

ZOLDER(B) - Met de derde plaats op zaterdag en de tweede op zondag is Bennie Streuer met zijn Franse bakkenist Kevin Rousseau tevreden teruggekeerd van het Circuit Zolder in Belgi�«. Op de Omloop van Terlamen moest Team Streuer de winst in beide races van het IDM/ONK laten aan de combinatie Reeves/Wilkes.
Reageer!

TEGENSLAG VOOR GEBBEN VAN VENROOY KAWASAKI TEAM IN LETLAND

LETLAND - Tijdens de GP van Letland in Kegums heeft het Gebben van Venrooy Kawasaki Racing Team een forse tegenslag moeten incasseren. Na de blessure van Alessandro Lupino in Rusland heeft ook de Franse Kawasaki rijder Benoit Paturel zich noodgedwongen moeten melden in de ziekenboeg.
Reageer!

Endeveld en Remme zesde in Finland

IMATRA - Tijdens een internationale zijspanrace op het Finse stratencircuit van Imatra is Team Drugsadvies Sidecarshop als zesde geeindigd. Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme(Ens) reden de wedstrijd op uitnodiging van de Finse motorbond en beschouwden de race als leerzaam en zinvol. Tijdens de eerste training, afgelopen vrijdag, werd het duo verrast door het stratencircuit. ??Een echte eye-opener.
Reageer!

Alessandro Lupino loopt blessure op in Rusland

ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino is tijdens een crash in de eerste manche van de Grand Prix van Rusland geblesseerd geraakt. Tijdens een val werd hij geraakt door een andere rijder en liep hierdoor een gebroken borstbeen en 4 breuken op in de rugwervels.
Reageer!

Dubbelslag voor Lars van Berkel in ONK 500 in Gemert

GEMERT - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft op sterke wijze het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Gemert weten te winnen. Van Berkel kon in de beginfase van de eerste manche moeilijk in zijn ritme komen maar vocht zich hier doorheen en won de manche. In de tweede manche kwam hij bij de start ten val en reed vervolgens een dijk van een inhaalrace om alsnog de manche met een veilige voorsprong winnend af te sluiten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda