Motorsport

EMD Racing Kawasaki team boekt goede resultaten in het NK 85cc in Delfzijl

DELFZIJL - Het EMD Racing Kawasaki team heeft met Scott Smulders en Sem de Lange een goede voorlaatste wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap 85cc in Delfzijl gereden. Scott Smulders wist met een vijfde plaats in de eerste manche een top vijf plaats te scoren en werd in de tweede manche na een foutje in de laatste ronde negende.
Reageer!

Carduso Capital investeert in PureIMS

GRONINMGEN - PureIMS (Pure Inhalation Medication Systems) heeft additioneel kapitaal aangetrokken van het Carduso Capital investeringsfonds voor de ontwikkeling en commercialisatie van de unieke Twincer® droog poeder inhalatie technologie.
Reageer!

Husqvarna SKS Racing NL Team domineert het NK MX2 in Markelo

MARKELO - Sven van der Mierden en Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team hebben het Nederlands Kampioenschap MX2 in Markelo gedomineerd. Van der Mierden wist beide manches te winnen voor van Berkel en dit zorgde ervoor dat ze beiden aan het einde van de dag plaats mochten nemen op het podium.
Reageer!

Max Tubben(14) op weg naar Duits kampioenschap Karten

OSCHERSLEBEN – In het afgelopen weekend werd in motorsport arena in Oschersleben de voorlaatste wedstrijd verreden om het DKM kampioenschap en de 14-jarige Max Tubben uit Nieuw Weerdinge stal daar twee dagen de show.
Reageer!

William Kruit wint drie manches in Noordwolde

NOORDWOLDE -0 september stond William Kruit uit Emmer Comapscuum in Noordwolde aan de start. Hij wist alle 3 manches met ruime voorsprong te winnen. Hij heeft nog 2 wedstrijden te gaan, namelijk 24 september in Veenoord en 25 september in Roden. Op dit moment staat William met 16 punten voor op de 2de man, door 10 van de 11 wedstrijden te winnen.
Reageer!

Nederlands Kampioenschap Jeugd Trial in Diphoorn

DIPHOORN - Op zondag 9 oktober organiseert de Trialclub Zuid-Oost Drenthe de achtste ronde voor het Nederlands Kampioenschap Jeugd trial 2016. Dit vindt plaats op de prachtig gelegen en uitdagende trialbaan aan de Meulenkampweg in Diphoorn.
Reageer!

Heikki van den Berg Nederlands Kampioen MX1 Cup

VARSSEVELD - Heikki van den Berg van het Husqvarna SKS Racing NL Team is in Varsseveld Nederlands Kampioen MX1 Cup geworden. Van den Berg heeft een sterk seizoen achter de rug waarbij hij de meeste wedstrijden van het kampioenschap heeft gedomineerd.
Reageer!

Top-10 voor Soppe in Brno

BRNO - Na een paar lastige weekenden heeft Walid Soppe in Brno de weg omhoog weer gevonden. De Coevorder coureur ging in de op zaterdag verreden race nog onderuit vanaf een tiende positie.
Reageer!

Wiliam Kruit wint in Lattrop

LATTROP - William wist afgelopen zaterdag de overwinning binnen te halen in het Overijsselse Lattrop. Hij wist beide series te winnen en plaatste zich daardoor rechtstreeks voor de A-finale.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda