Winst voor William Kruit in Eemrum

EENRUM - Een mooie overtuigende overwinning voor William Kruit uit Emmer-Compascuum tijdens de grasbaanraces in Eenrum. Hij wist zaterdag in de klasse 500cc special nationalen beide series met een mooie voorsprong te winnen. Ook de finale wist hij met een hele grote voorsprong te winnen in de snelle tijd van 1 minuut en 21.752sec.


Met een gemiddelde snelheid van maar liefst 109.436 km/h. Tweede werd de Duitser Finn Loheider en derde Christian Wagemans. Dat dit een hele mooie prestatie was bleek vooral de volgende dag. Op zondag werd de 4de Grand Prix WK langbaan verreden.

De snelste man over 4 ronden was de Duitser Martin Smollinski in de 3de serie met een tijd van 1 minuut en 24.185 sec. Ondanks dat de gras er zondag al iets meer af was gereden en ze daardoor iets minder grip hadden stonden wij de zondag natuurlijk super trots langs de baan te kijken naar de Grand Prix.

Ook Delina Kruit kreeg deze week een mooie uitnodiging van de KNMV. Ze mag namelijk op 1 September deelnemen aan het WK 125cc specials in het Zuid Franse Morizes.
Ze gaat daar voor Nederland haar uiterste best doen om een mooie prestatie neer te zetten.

Komend weekend staan ze beide nog eerst aan de start tijdens de Gouden Helm speedway in Zolder België (foto HP Motorfoto)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda