Itass DTK’70 stopt op eredivisieniveau

KLAZIENAVEEN - Regerend landskampioen bij het herentafeltennis Itass DTK'70 zal na dit seizoen niet meer actief zijn op het hoogste niveau. De vereniging uit Klazienaveen heeft besloten om niet langer eredivisie te gaan spelen. In het verleden werden grote successen geboekt met de dames en de afgelopen jaren won het herenteam ook de nodige prijzen. Driemaal de nationale beker, eenmaal landskampioen en tweemaal vice-landskampioen.


Itass DTK'70 zal niet langer actief zijn in de topsport van het tafeltennis en het was volgens de voorzitter van de topsportcommissie Hendrikus Velzing geen eenvoudig besluit.

"We hebben een prachtige historie opgebouwd en veel mooie momenten gekend, maar we kunnen het niet langer in de benen houden. De aandacht voor de sport wordt minder, de belangstelling van het publiek en sponsoren loopt achteruit en de exposure is niet meer wat het geweest is. We hebben een fantastisch team en ik hoop dat we het seizoen met een landstitel kunnen afsluiten."

In mei wordt de finale om het kampioenschap van Nederland gespeeld en daarna houdt het eredivisie-avontuur van DTK'70 op.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda