Itass DTK’70 eindigt als eerste in de competitie

KLAZIENAVEEN – Voor het eerst in de historie zijn de tafeltennisheren van Itass DTK’70 er in geslaagd om als eerste te eindigen in de eredivisie. In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie had Itass DTK’70 een voorsprong van twee punten op concurrent Enjoy & Deploy Taverzo. In Wateringen werd met 1-5 gewonnen van Salamanders, terwijl Taverzo twee punten liet liggen tegen Hercules. In de eindstand is Itass DTK’70 met drie punten voorsprong als eerste geëindigd.


Voor het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Nathan van der Lee en Koen Hageraats. Hageraats en Wijers wisten beide hun wedstrijden winnen. Van der Lee was zaterdagavond niet opgewassen tegen Casper ter Luun en verloor met 0-3. In de halve finale play-offs is Salamaners opnieuw de tegenstander. Op 14 april is de uitwedstrijd en op 21 april de thuiswedstrijd in Klazienaveen.

Speler en coach Barry Wijers: “We hebben de lijn van de afgelopen weken doorgezet in een goede overwinning tegen de nummer vier van de competitie. We hebben de laatste periode zeer goed gespeeld en nauwelijks iets weggegeven. We gaan met vertrouwen de play-offs in.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda