Itass DTK’70 wint eerste halve finalewedstrijd

WATERINGEN – Itass DTK’70 heeft de eerste halve finalewedstrijd om het landskampioenschap tafeltennis gewonnen. In Wateringen werd het zaterdagmiddag 0-3 voor het team uit Klazienaveen. Tegenstander Salamanders werd twee weken terug ook al met duidelijke cijfers verslagen in de reguliere competitie.


Barry Wijers won de eerste wedstrijd van de middag tegen de kopman van Salamanders Casper ter Luun. Wijers verloor de eerste game en moest zich in de wedstrijd knokken tegen de oud speler van Itass DTK’70. Dit resulteerde in een 3-1 overwinning voor Wijers. Yannick Vostes kende in zijn wedstrijd daarna weinig moeite met Jamshid Sedigh. De eerste game werd eenvoudig gewonnen met 11-2 en de twee resterende games waren tweemaal 11-8.

Nathan van der Lee mocht het daarna afmaken tegen Bas Hergelink. De eerste game was voor Hergelink, maar daarna wist Van der Lee de wedstrijd goed naar zich toe te trekken. Met een 3-1 overwinning van Van der Lee heeft Itass DTK’70 een uitstekende uitgangspositie om de finale op 19 mei te bereiken. De returnwedstrijd is zaterdag 21 april thuis in Klazienaveen.

Speler en coach Barry Wijers is tevreden met de uitslag: “We hebben de vorm van de afgelopen weken goed door getrokken. Hopelijk kunnen we het karwei thuis afmaken en ons plaatsen voor de finale.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda